B2B poslovni susreti u sklopu konferencije LEAP Summit 2019 – Zagreb, 28. Ožujka 2019.

STEP RI znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci, kao partner u Europskoj poduzetničkoj mreži (EEN), poziva vas na B2B razgovore koji će se održati 28. ožujka 2019. u Zagrebu, u sklopu međunarodne konferencije LEAP Summit*.

B2B događaj okupit će tvrtke iz sektora kreativne industrije i IKT-a, ali je otvoren i za sve koji žele ostvariti novu suradnju sa stranim partnerima i pronaći nova tržišta. Uz mogućnost dogovaranja sastanaka sa drugim tvrtkama (matchmaking of companies), sudionici će moći dogovoriti sastanke i sa pojedincima, studentima i stručnjacima različitih područja u IKT-u i kreativnoj industriji kako bi pronašli vještine i osobe koje im nedostaju u timu i u projektima na kojima rade (matchmaking of skills).

B2B poslovni susreti jedinstvena su prilika za stvaranje novih poslovnih kontakata.

Sastanci će se održati u Pivani, na adresi Ilica 222,  u vremenskom periodu od 19:00 do 21:00 h, a sudjelovanje na B2B razgovorima i LEAP Summitu je besplatno.

Više informacija, registracija i dogovaranje sastanaka na https://leapsummit.com/b2b-networking/

*LEAP Summit je međunarodna konferencija koja okuplja tisuće sudionika iz više od 40 zemalja svijeta te svjetski poznate predavače iz različitih industrija i kompanija, a održat će se u Zagrebu od 29. – 30.03.2019. Prije LEAP Summita, od 27. – 28.03. održati će se i Pre-Summit koji donosi specijalizirane radionice, hackatone, ideation natjecanja, bootcampove i B2B sastanke. Uz više od 60 vodećih govornika iz različitih područja, cilj Summita je razvoj vještina budućnosti te edukacija o informacijskim tehnologijama, poduzetništvu i modernim trendovima.