Bespovratne potpore za financiranje rada znanstvenika – Info dan – Step Ri, 18. Travnja 2019.

STEP RI znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci kao partner u Europskoj poduzetničkoj mreži (EEN) poziva sve zainteresirane da se prijave na Info dan –  Bespovratne potpore za financiranje rada znanstvenika koji će se održati 18. travnja 2019. u Step Ri s početkom u 10,00h.

Na info danu polaznicima iz znanstvene zajednice prezentirat će se potpore Europskog istraživačkog vijeća (ERC) kao primarni cilj informiranja.

Osim navedenih potpora, polaznike će se informirati i o otvorenim mogućnostima financiranja u programima EUREKA i EUROSTARS te o koristima koje pruža projekt SYNERGY u kojemu je STEP RI jedan od partnera u projektu.

Prezentirat će g. Boris Golob i g. Neven Tamarut predavači, mentori i savjetnici iz STEP RI znanstveno-tehnologijskog parka Sveučilišta u Rijeci d.o.o.

Sadržaj

10,00-11,00 Potpore Europskog istraživačkog vijeća (ERC) – Neven Tamarut

11,00-11,15 Pauza

11,15-11,30 Programi EUREKA i EUROSTARS – Neven Tamarut

11,30-11,50 Projekt SYNERGY – Boris Golob

11,50-12,00 Pitanja i odgovori

Info dan je namijenjen znanstvenicima i istraživačima zaposlenima na znanstveno-istraživačkim institucijama ili slobodnim znanstvenicima koji bi u slučaju dobivanja projekta mogli dogovoriti suradnju za provedbu projekta na znanstveno-istraživačkim institucijama.

Svrha info dana je informirati polaznike o aktualnostima u prijavama na natječaje i time poduprijeti proces prikupljanja kapitala iz javno dostupnih izvora financiranja za znanstveno-istraživačku djelatnost i za financiranje suradnje između poduzetnika i znanstvenika.

 

Synergy+EEN logo

Prijavite se na Info dan – prijave su zatvorene

NAPOMENA: Osobni podaci koji se prikupljaju prilikom prijava na radionice koriste se isključivo u svrhe slanja obavijesti o radionici te isti neće biti ustupljeni trećim stranama. Za više informacija pročitajte naša Pravila privatnosti.

Za sva pitanja vezana za Info dan obratite nam se na step-ri@uniri.hr