Ideja + (24/7 Prostor + Edukacije + Savjetovanje) x 6 mjeseci + 0 kn = CERIecon

Imate poslovnu ideju i želite osnovati tvrtku, ali ne radi vam se u spavaćoj sobi niti u garaži? Nedavno ste pokrenuli start-up i imate puno nedoumica, ali si ne možete priuštiti ozbiljno poslovno savjetovanje? Program šestomjesečne podrške i razvoja poslovnih ideja u CERIecon Playparku Rijeka upravo je ono što vam je potrebno.

Prijava

Besplatni šestomjesečni program – radionice, savjetovanje i poslovni prostor za pojedince i timove s idejom, startupove i tvrtke do 5 godina starosti
Program razvoja ideje i njezine komercijalizacije u CERIecon Playparku Rijeka namijenjen je onima koji još nemaju osnovano poduzeće ali razmišljaju o pokretanju novog posla sa svojim potencijalnim partnerima, onima koji su nedavno osnovali start-up poduzeće i još uvijek traže model održivog poslovanja kao i mladim tvrtkama do pet godina starosti koje već posluju no žele biti još uspješnije, rasti brže te svojim idejama osvojiti nova tržišta i kupce.

Šestomjesečni strukturirani program specijaliziranih radionica i savjetovanja može se prilagoditi polaznicima i timovima različitih profila, znanja i faza razvoja ideja, a naš tim iskusnih profesionalaca, poslovnih savjetnika, pomoći će vam da provedete ideju u djelo, materijalizirate svoje zamisli te brže i uspješnije savladate prepreke na putu do kupaca, tržišta i vlastitog poslovanja. Poslovni prostor na trsatskom kampusu, stabilna internet veza i kreativno okruženje osigurat će vam produktivan rad u ugodnoj atmosferi u bilo koje doba dana (ili noći).

Zanima Vas struktura programa? Pogledajte raspored radionica prve generacije CERIecon Playpark Rijeka korisnika.

Putujte, povezujte se i izađite na međunarodno tržište
Odabranih 12 sudionika će, uz šestomjesečnu poslovnu podršku te mogućnost korištenja zajedničkog poslovnog prostora, imati priliku i razvijati ideju tijekom pet dana u partnerskom CERIecon Playparku u Beču u međunarodnom okruženju.
Dva najuspješnija korisnika/tima kvalificirat će se za veliko finale koje će se održati u Austriji u proljeće 2019. godine!
Svi prijavitelji prijavom prihvaćaju odlazak na razmjenu te sudjelovanje na međunarodnom natjecanju poslovnih ideja u slučaju odabira.

Možda još nemate konkretnu ideju ali bi rado osmislili projekt?
CERIecon Idea Generation Lab namjenjen je upravo vama! Riječ je o dvodnevnoj radionici kreiranja, testiranja i prototipiranja društvenih i tržišnih problema te ideja koje ih rješavaju. Sudjelovanje na radionici omogućit će vam da razvijete svoju ideju i postanete ponosan sudionik programa CERIecon Playparka Rijeka. CERIecon Idea Generation Lab održava se za vrijeme prijava svake CERIecon generacije.

Početak i trajanje programa:  šestomjesečni program provodi se u tri generacije

  • rujan 2017. – veljača 2018.
  • ožujak 2018. – rujan 2018.
  • listopad 2018. – travanj 2019.

Gdje: CERIecon Playpark Rijeka – zgrada STEP RI znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci
(Radmile Matejčić 10, Rijeka)

Prijave za treću generaciju otvaraju se 29. kolovoza 2018.

Rok za prijave za treću generaciju: 3. listopada 2018.

Kako se prijaviti?
Prijavite svoju poslovnu ideju OVDJE.
Preuzmite skicu prijavnice OVDJE.

Kako se biraju ideje?
Postupak ulaska u CERIecon Playpark Rijeka:

  1. Ispunite online prijavnicu
  2. Najmanje 10 ideja ćemo izabrati za ulazak u šestomjesečni program. Biramo najbolje ideje za društvene ili ekonomske inovacije. Ekonomske inovacije su one koje žele stvoriti nove koristi i vrijednosti za kupce, konkurentnost za poduzeće, blagostanje za društvo i zaradu za vlasnike. Društvene inovacije, osim stvaranja ekonomski održivog poslovanja, dodatno nastoje riješiti i važne probleme i izazove društva, pojedinih skupina u zajednici i današnjeg načina života.
  3. Svi za koje CERIecon Playpark Rijeka odbor za selekciju ocijeni da imaju ideju vrijednu podrške – prijavitelj ideje kao i svi članovi tima bit će pozvani na sklapanje Ugovora o ulasku u šestomjesečni besplatni program CERIecon Playparka Rijeka – zato ne čekajte zadnji trenutak za prijavu.
  4. Prilikom sklapanja Ugovora o ulasku u šestomjesečni besplatni program CERIecon Playpark Rijeka potrebno je dostaviti životopise svih članova tima te kopije njihovih osobnih iskaznica.
  5. Dobrodošli u CERIecon Playparka Rijeka!

Projekt “CERIecon – Mreža regionalnih inovativnih ekosustava Središnje Europe”, financiran iz programa Interreg SREDIŠNJA EUROPA, želi Središnju Europu učiniti konkurentnijom kroz unaprjeđenje vještina i poduzetničkih kompetencija na području ekonomskih i socijalnih inovacija.

U Hrvatskoj CERIecon projekt zajedno provode Grad Rijeka – Odjel za poduzetništvo i STEP RI znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci.

Saznajte više na http://www.interreg-central.eu/Content.Node/CERIecon.html
Pratite nas na www.facebook.com/PlayparkRijeka/

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na:

t: 051 265 973
e: ceriecon@uniri.hr