Financije za poduzetnike i početnike – Besplatne radionice – Krk, Svibanj 2019.

STEP RI znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci vas poziva da se prijavite na radionice koje će se održavati tijekom mjeseca svibnja u Gradu Krku, u sklopu projekta Financije za poduzetnike i početnike.

Projekt je usmjeren na unaprijeđenije financijske pismenost poduzetnika i onih koji to žele postati, kako bi se potaknulo osnivanje novih poduzeća i povećala stopa preživljavanje postojećih poduzeća.

Projekt Financije za poduzetnik i početnike financiran je iz „Programa provedbe mjera ruralnog razvoja Primorsko-goranske županije za razdoblje 2017.-2020.“ za razvoj malog gospodarstva u 2018. godini, mjera 3.1.1. „Stjecanje znanja i vještina za nezaposlene osobe, poduzetnike početnike te ostale poduzetnike i stručne kadrove u gospodarstvu“, koji je usmjeren na podizanje razine poduzetničkih znanja i vještina, jačanje konkurentskih sposobnosti poduzetnika i obrtnika s područja Primorsko-goranske županije, poticanje  rasta i razvoja dionika malog gospodarstva, posebno u ruralnim područjima.

Raspored radionica je sljedeći:

Naziv radionice Predavač Datum održavanja Trajanje
PDV za početnike   Ana Janežić 14.05.2019. 09,30-13,30h
Neoporezive isplate Ana Janežić 21.05.2019. 09,30-12,30h

Mjesto održavanja:
Mala vijećnica Grada Krka,
Trg Josipa bana Jelačića 2,
51500 Krk

Teme radionica:

PDV za početnike
Polaznici seminara naučit će što je PDV, da li postati obveznik PDV-a ili ne i što napraviti ako posluju na području EU. Predavač će im približiti pojam PDV-a i objasniti prednosti i nedostatke ulaska u sustav PDV-a.

Neoporezive isplate
Polaznici seminara naučit će koje vrste neoporezivih isplata postoje, kako ih obračunati, kako ih isplatiti te koje je preduvjete potrebno zadovoljiti kako bi se takve isplate smatrale neoporezivim.

Predavač

Ana Janežić je diplomirala je na Ekonomskom fakultetu u Rijeci, nakon čega je radila kao računovođa u privatnom sektoru i time stekla dugogodišnje iskustvo iz područja financija i knjigovodstva. Tijekom godina se kontinuirano usavršavala te je danas poslovna savjetnica za područje financija i knjigovodstva. Edukacije koje provodi ocijenjene su od strane polaznika kao jednostavne i lako razumljive, bazirane na primjerima iz prakse.

STEP+PGŽ

Prijavite se na radionice u Gradu Krku – prijave su zatvorene

NAPOMENA: Osobni podaci koji se prikupljaju prilikom prijava na radionice koriste se isključivo u svrhe slanja obavijesti o radionici te isti neće biti ustupljeni trećim stranama. Za više informacija pročitajte naša Pravila privatnosti.