Financiranje inovacija kroz bespovratna sredstva EU – Info dan – 26. Ožujka 2019.

STEP RI znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci kao partner u Europskoj poduzetničkoj mreži (EEN) poziva sve zainteresirane da se prijave na Info dan –  Financiranje inovacija kroz bespovratna sredstva EU koji će se održati 26. ožujka 2019. u Step Ri.

Na info danu će Boris Golob, direktor Step Ri i evaluator programa SME instrument, podijeliti svoja iskustva ocjenjivanja prijava te polaznicima dati savjete i smjernice za pisanje prijave kako bi na najbolji način prezentirali svoj projekt razvoja i komercijalizacije inovacije.

SME instrument je namijenjen za financiranje visoko inovativnih tvrtki s velikim potencijalom rasta.

Marija Sitar, vlasnica tvrtke Calluro d.o.o. s bogatim iskustvom u osmišljavanju i pripremi projekata sufinanciranih sredstvima Europske unije, prezentirat će natječaj Inovacije u S3 područjima.

Natječaj je namijenjen financiranju malih i srednjih poduzeća čije su poslovne aktivnosti usmjerene na proizvodnju naprednih i inovativnih proizvoda i usluga visoke dodane vrijednosti.

Sadržaj:

11,00 – 12,00    H2020 SME Instrument – Na što poduzetnici trebaju obratiti pažnju prilikom pisanja svojih prijava – Boris Golob

12,00 – 12,15    Pitanja i odgovori

12,15 – 13,15     Prezentacija natječaja “Inovacije u S3 područjima” – Marija Sitar – Calluro d.o.o.

13,15 – 13,30     Pitanja i odgovori

13,30 – 14,00    Networking caffe

Info dan je namijenjen malim i srednjim poduzećima.


 

Prijavite se na info dan  – prijave su zatvorene

NAPOMENA: Osobni podaci koji se prikupljaju prilikom prijava na radionice koriste se isključivo u svrhe slanja obavijesti o radionici te isti neće biti ustupljeni trećim stranama. Za više informacija pročitajte naša Pravila privatnosti.

Za sva pitanja vezana za info dan obratite nam se na step-ri@uniri.hr