t. +385 (0)51 265 961    e-mail step-ri@uniri.hr      Hrvatski | English

Izvoz

Želite izvoziti? Na putu osvajanja novih, stranih tržišta susrest ćete se s mnogim izazovima. Step Ri kao partner u Europskoj poduzetničkoj mreži može vam u tome pomoći.

Kako pronaći partnere u inozemstvu? Tko su potencijalni kupci? Tko su mogući dobavljači? Kako uspostaviti suradnju s poduzećima koja trebaju našu tehnologiju? Mogu li za vlastito poslovanje iskoristiti tuđu tehnologiju? Kako ponuditi znanje i otkrića poduzećima u inozemstvu? Odakle krenuti u izvoz? Kako odabrati ciljana izvozna tržišta? Gdje provjeriti zakonske obveze i standarde na tim tržištima? Kako provjeriti konkurentnost vlastite ponude i potražnju na stranim tržištima? Kako se organizirati za izvoz?

Europska poduzetnička mreža EEN vam omogućava da na kvalitetan, jeftin i jednostavan način potražite partnere za plasman svojih proizvoda, usluga, znanja i tehnologije u svim zemljama Europe, ali i na svim ostalim većim tržištima u svijetu.

Uz kupce, možete potražiti i partnere za zajednički nastup na trećim tržištima, dobavljače sirovina, tehnologije i opreme te ulagače i međunarodne izvore financijskih sredstava.

Izvoz nije samo slanje roba i usluga u druge države. Za uspješnu internacionalizaciju poslovanja potrebno je nadograditi, a često i mijenjati postojeće poslovanje. Najbolje prakse i iskustva drugih koji su već prešli taj put i savjeti onih koji već posluju na ciljanom tržištu, znatno povećavaju vjerojatnost uspjeha – EEN i Step Ri vam omogućavaju povezivanje s kolegama iz Hrvatske te potpornim institucijama u stranim zemljama.

Step Ri znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci, samostalno i kao partner u Europskoj poduzetničkoj mreži, svojim korisnicima i svim poduzetnicima u našoj regiji pruža savjetodavne usluge i podršku u internacionalizaciji poslovanja.

Za više informacija o našim aktivnostima i ostvarenim rezultatima javite nam se telefonom na 051 265 961 ili e-porukom na step-ri@uniri.hr.

 

Potražite poslovne partnere i prilike u Europi

Pretražite bazu poslovne ponude i potražnje unutar Europske poduzetničke mreže…

EEN pretraživač

Europska poduzetnička mreža sastavljena je od gotovo 600 partnerskih organizacija i institucija te pruža odlične poslovne kontakte i usluge povezivanja u 54 zemlje.

EEN-europska-poduzetnicka-mreza

Back to Top