Knowledge transfer in digital healthcare – Dvodnevna radionica – STEP RI, 4. i 5. Listopada 2018.

STEP RI znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci poziva sve zainteresirane da sudjeluju na dvodnevnoj radionici Knowledge transfer in digital healthcare koja će se održati 4. i 5. listopada 2018. u STEP RI. Radionica je organizirana u sklopu projekta digitalLIFE4CE.

Radionicu će održati Oscar Mayora, istraživač s Bruno Kessler Instituta iz Trenta, Italija (https://www.fbk.eu/en/about-fbk/). Oscar Mayora specijaliziran je za teme iz domene liječenja mentalnih bolesti, promocije zdravlja, umjetne inteligencije te interakcije čovjeka i računala.

Radionica se temelji na prezentaciji dvije platforme – Trentino Salute i Virtual Coach.

Trentino salute je platforma za razmjenu informacija različitih dionika u zdravstvu (pacijenta, pružatelja usluga itd.), koja se može personalizirati za svakog korisnika, a orijentirana je na healthy lifestyle. Ispunjava različite funkcije od, primjerice, prijedloga tjelovježbe, doručka, i slično, do podsjetnika za uzimanje određenog lijeka ili nečeg sličnog.

Virtual Coach je platforma za umjetnu inteligenciju koja se trenutno koristi u Trentu na različitim područjima, kao što je tzv. lifestyle coaching za populaciju u regiji (npr. tjelesna aktivnost, prehrana itd.), personalizirana podrška za promociju zdravlja na radnom mjestu i slično.

Svrha ove radionice jest prezentacija navedenih platformi dionicima iz područja zdravstva, IT sektora te inovacija, kako bi dobili uvid u poslovanje i primjernu platformi, te ih potencijalno testirali u sklopu svog poslovanja.

Osim toga, na radionici će biti prisutni predstavnici zdravstvenih ustanova iz Italije, Austrije i Njemačke, kao i brojni poslovni subjekti iz realnog sektora, te će ovo biti dobra prilika za umrežavanje, ali i potencijalno sklapanje novih projekata.

Napomena: Radionica se izvodi na engleskom jeziku.

Sadržaj:

Četvrtak, 4.10.2018.

Prvi dan

Petak, 5.10.2018.

Drugi dan

 


Prijavite se na radionicu Knowledge transfer in digital healthcare – prijave su zatvorene

NAPOMENA: Osobni podaci koji se prikupljaju prilikom prijava na radionice koriste se isključivo u svrhe slanja obavijesti o radionici te isti neće biti ustupljeni trećim stranama. Za više informacija pročitajte naša Pravila privatnosti.

Za sva pitanja vezana za radionicu obratite nam se na step-ri@uniri.hr