ATLAS MASH UP – Natjecanje u poslovnim idejama u području kulturnog turizma – Prijava ideja do 15. Ožujka 2019.

U okviru provedbe projekta ATLAS – Adriatic Cultural Tourism Laboratories, financiranog iz Interreg V-A Programa prekogranične suradnje Italija-Hrvatska 2014-2020, otvoren je poziv na prijavu inovativnih ideja za sektor kulturnog turizma i sudjelovanje na nagradnom MASH UP eventu koji će se održati u Trevisu 28. ožujka 2019.

ATLAS MASH UP je besplatno natjecanje u poslovnim idejama čija je svrha okupiti i spojiti kreativce, ICT stručnjake, video snimatelje, dionike kulturnog turizma, studente, profesionalce, mlade talente, poduzetnike, civilno društvo, odnosno sve zainteresirane za multidisciplinaran i multikulturalan pristup realizaciji ideja / proizvoda / usluga u području kulturnog turizma.

Sudionici će tijekom jednog dana timski razvijati inovativna rješenja za poboljšanje kulturno-turističke ponude i pokretanje promotivnih akcija unutar programskog područja, a stručan talijansko-hrvatski žiri odabrat će dvije najbolje ideje koje će biti nagrađene. Pobjednici natjecanja bit će pozvani i na finalni event koji će se održati u rujnu u Istri.

Organizator i domaćin je projektni partner Unioncamere del Veneto, a događanje će se održati 28. ožujka 2019. godine u Trevisu u CISET International Center for Studies on Tourism Economics – Ca’ Foscari University, Riviera Santa Margherita 76.

Program se održava na engleskom jeziku, te se očekuje i dobro poznavanje istog.

Poziv je otvoren do petka, 15. ožujka 2019., a detalje o prijavi i agendu možete vidjeti u sljedećim dokumentima:

Prijava

mashup_posetr_atlas_en