Javni poziv za Program provjere inovativnog koncepta PoC8 – Info dan – STEP RI, 7. Lipnja 2019.

STEP RI znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci, kao prepoznati centar u provođenju Programa provjere inovativnog koncepta, u suradnji s agencijom HAMAG BICRO Vas poziva na info dan koji će se održati 7. lipnja 2019. s početkom u 10,00 sati u prostorima STEP RI. 

Povod održavanja info dana je otvaranje javnog poziva za zaprimanje projektnih prijedloga za Program provjere inovativnog koncepta (PoC8). Cilj Programa je podrška inovacijama u ranoj fazi istraživanja kako bi se osigurao pred-komercijalni kapital za tehničku i komercijalnu provjeru inovativnog koncepta te jačanje kapaciteta i sposobnosti privatnog sektora za istraživanje, razvoj i inovacije.

Poziv je namijenjen:

  • fizičkim osobama koje imaju ozbiljnu namjeru osnovati trgovačko društvo i koje nisu vlasnici više od 50% udjela u poduzećima koja imaju status velikog poduzetnika koji se bavi istom djelatnosti kao i PoC8 natjecatelj
  • poduzetnicima (trgovačkim društvima) koji spadaju u jednu od tri kategorije: mikro, mali i srednji poduzetnici

Prihvatljivi projekti sufinancirat će se u iznosu od minimalno 100.000 kn do najviše 500.000 kn i u trajanju do najviše 12 mjeseci. Projektne prijave zaprimat će se od 25. travnja 2019. do 2. rujna 2019. u 23:59:59 sati.

Sudionicima info dana će se predstaviti novosti u načinu prijave na javni poziv za PoC8 financiranje te pojasniti što se ovim pozivom traži kako bi prijavitelji napisali kvalitetnije prijave.

Više informacija o javnom pozivu možete pronaći na poveznici http://www.step.uniri.hr/portfolio/javni-poziv-program-provjere-inovativnog-koncepta-poc8/

Prijavite se na info dan – prijave su zatvorene

NAPOMENA: Osobni podaci koji se prikupljaju prilikom prijava na radionice koriste se isključivo u svrhe slanja obavijesti o radionici te isti neće biti ustupljeni trećim stranama. Za više informacija pročitajte naša Pravila privatnosti.