t. +385 (0)51 265 961    e-mail step-ri@uniri.hr      Hrvatski | English

eOglašavanje

Siniša Necko

Opis

Digitalne mogućnosti za povećanje prodaje u praksi

Što sve trebate znati da bi mogli svoje proizvode i usluge kvalitetno oglašavati putem digitalnih kanala? Poznajete li vaše kupce? Koji su e-oglašivački kanali najbolji za vaš posao? Kako u praksi postaviti e-marketing kampanju? Možete li sve sami ili trebate pomoć i u kojem dijelu?

Uspješno digitalno oglašavanje uključuje tehnička znanja, znanja prodaje i psihologije kupnje na internetu i van njega, te poznavanje korištenja određenih digitalnih alata i platformi. Na seminaru se bavimo praktičnim primjerima iz prodaje i ponašanja kupaca na internetu, optimizacijom za tražilice – SEO, AdWords platformom, oglašavanjem na društvenim mrežama poput Facebooka i drugih, ali i ostalim kanalima poput oglašavanja na portalima te mogućnostima povezivanja online i offline kanala.

Seminar je namijenjen poduzetnicima,marketing managerima kao i svima koji su prepoznali važnost znanja o e-marketingu za uspjeh njihovog poslovanja.

Predavač

Siniša Necko je IT savjetnik za male i srednje tvrtke. Specijalnost mu je optimizacija svih dijelova e-marketing poslovanja u skladnu i učinkovitu cjelinu s ciljem povećanja prodaje i zadovoljstva kupaca, postizanja bolje pozicije na Google-u te jačanja brenda.

Ima dugogodišnje iskustvo u e-marketingu, kreiranju i vođenju online marketinških kampanja, razvoju web stranica i aplikacija s naglaskom na usability, SEO i optimizaciju web sadržaja, idejna rješenja, integraciju društvenih mreža u poslovanje, community management…

Sukreator je nekoliko zanimljivih web i mobile startup projekata od kojih je projekt Terrestrica nagrađen od Microsofta kao najinovativnije rješenje godine. Od formalnog obrazovanja diplomirao je na Fakultetu za turistički i hotelski menadžment u Opatiji.

Prijavite se na edukaciju eOglašavanje – prijave su zatvorene

Za sva pitanja vezana za edukaciju obratite nam se na step-ri@uniri.hr

 

Uspješno digitalno oglašavanje uključuje tehnička znanja, znanja prodaje i psihologije kupnje na internetu i van njega, te poznavanje korištenja određenih digitalnih alata i platformi.

EEN-europska-poduzetnicka-mreza

Back to Top