t. +385 (0)51 265 961    e-mail step-ri@uniri.hr      Hrvatski | English

Razgovor s knjigovođom vol. 3 – Čitanje financijskih izvještaja

Ana Janežić

Opis

Planirate pokrenuti poslovanje ili ste to već učinili ali još uvijek ne razumijete značenje financijskih izvještaja, što se iz njih možete iščitati i kako vam mogu pomoći pri donošenju poslovnih odluka? Želite naučiti kako iz financijskih izvještaja dobiti podatke koji će vas na vrijeme informirati o „zdravstvenom“ stanju poduzeća?

Glavni financijski izvještaji (bilanca, račun dobiti i gubitka) daju poduzetnicima cjelovitu sliku financijskog stanja i rezultata poslovanja kao i poslovanja potencijalnih poslovnih partnera.

Na seminaru „Razgovor s knjigovođom vol. 3 – Čitanje financijskih izvještaja“ polaznici će naučiti kako čitati financijske izvještaje i razumjeti njihovo značenje.

Seminar je namijenjen onima koji namjeravaju započeti vlastito poslovanje kao i onima koji već posluju i traže informacije koje će im pomoći da bolje razumiju poduzetničko okruženje i ono što ih očekuje.

Sadržaj:

  • Zakonodavni oblici poslovanja
  • Financijski izvještaji
  • Temeljni financijski pokazatelji i njihovo značenje

Predavač

Ana Janežić je diplomirala na Ekonomskom fakultetu u Rijeci, nakon čega je radila kao računovođa. Time je stekla dugogodišnje iskustvo iz područja financija i knjigovodstva, posebno za građevinski i ugostiteljski sektor, međunarodno poslovanje i zastupanje, poslovanje pomorskih agencija, itd.

Tijekom godina se kontinuirano usavršavala te je danas poslovna savjetnica za područje financija i knjigovodstva u STEP RI znanstveno-tehnologijskom parku Sveučilišta u Rijeci.

Prijavite se na edukaciju Razgovor s knjigovođom vol. 3 – Čitanje financijskih izvještaja – prijave su zatvorene

 

NAPOMENA: Osobni podaci koji se prikupljaju prilikom prijava na radionice koriste se isključivo u svrhe slanja obavijesti o radionici te isti neće biti ustupljeni trećim stranama. Za više informacija pročitajte naša Pravila privatnosti.

Za sva pitanja vezana za edukaciju obratite nam se na step-ri@uniri.hr

Razgovo vol3-290
Saznajte kako vam financijski izvještaji mogu pomoći pri donošenju poslovnih odluka. 

EEN-europska-poduzetnicka-mreza

Back to Top