t. +385 (0)51 265 961    e-mail step-ri@uniri.hr      Hrvatski | English

Idea generation lab

Neven Tamarut

Opis

„Idea generation lab“ je dvodnevna radionica kreiranja, testiranja i prototipiranja poslovnih ideja tijekom koje će se predstaviti individualne i grupne tehnike generiranja ideja na konkretnim problemima.

Polaznici će imati priliku čuti o dostupnim izvorima poslovnih ideja, različitim pristupima u razvoju poslovnih ideja te oblicima zaštite rezultata razvijenih ideja.

Radionica je namijenjena onima koji bi htjeli pokrenuti posao, a nemaju poslovnu ideju kao i predstavnicima poduzeća do pet godina starosti koji razmatraju opcije promjene ili nadopune asortimana robe ili aktivnosti.

Sudjelovanje na radionici omogućit će vam da razvijete svoju ideju i, ukoliko se odlučite prijaviti, postanete ponosnim sudionikom programa CERIecon Playpark Rijeka.

U Hrvatskoj CERIecon projekt zajedno provode Grad Rijeka – Odjel za poduzetništvo i STEP RI znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci.

Saznajte više o projektu CERIecon.

Pratite nas na CERIecon Playpark Rijeka FB stranici.

Sadržaj:

Prvi dan, četvrtak, 27.9.2018.

  • Ideja, izum, inovacija
  • Definiranje potreba i rješenja
  • Istraživanje tržišta
  • Tehnike generiranja ideja (primjena odabranih tehnika na: dummy model, stvarni industrijski problem, stvarni društveni problem

Drugi dan, petak, 28.9.2018.

  • Testiranje ideja
  • Brzo prototipiranje
  • Kreiranje poslovnog modela
  • Prezentiranje projektne ideje

Predavač

Mr. sc. Neven Tamarut, mag. oec., MBA, poslovni je savjetnik i predavač te mentor korisnicima u programima inkubacije.

Kao direktor za razvoj poslovanja u Step Ri znanstveno-tehnologijskom parku Sveučilišta u Rijeci odgovoran je za razvoj i unapređenje inkubacijskih programa u kojima, među ostalim, savjetuje  u vezi razvoja inovacija, strategije zaštite intelektualnog vlasništva, poslovnog planiranja, pregovaranja te prezentiranja projekta investitorima radi financiranja.

Prijavite se na edukaciju Idea generation lab – prijave su zatvorene

NAPOMENA: Osobni podaci koji se prikupljaju prilikom prijava na radionice koriste se isključivo u svrhe slanja obavijesti o radionici te isti neće biti ustupljeni trećim stranama. Za više informacija pročitajte naša Pravila privatnosti.

Za sva pitanja vezana za edukaciju obratite nam se na step-ri@uniri.hr

U posljednje vrijeme nude se znanja o tome kako dovesti poslovnu ideju do tržišta. A što će učiniti oni koji bi htjeli pokrenuti posao, a nemaju poslovnu ideju?

CERIecon_160

Back to Top