t. +385 (0)51 265 961    e-mail step-ri@uniri.hr      Hrvatski | English

Kako naplatiti dug?

Jana Blažević Marčelja i Nadija Surać

Opis

Bavljenje poduzetništvom sa sobom donosi i rizik nenaplate dugova.

Edukacija Kako naplatiti dug poduzetnicima i obrtnicima će pružiti praktične savjete kako se osigurati od neplaćanja i koje korake poduzeti ako se dugovanje ne može naplatiti.

Cilj edukacije je postojećim poduzetnicima približiti pravni okvir i postupke vezane za naplatu potraživanja, omogućiti da budu spremni kada im se dogode te da obuhvate njihove rizike i potencijalne troškove u svoje poslovanje i da se osiguraju od njihovih negativnih posljedica.

Edukacija je namijenjena malim i srednjim poduzetnicima.

Predavači

Jana Blažević Marčelja, mag. oec., poslovna je savjetnica i predavačica te certificirani Pricing Professional pri Professional Pricing Society – vodećoj svjetskoj udruzi posvećenoj strateškom pristupu određivanju cijena.
Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu u Rijeci te se stručno usavršavala u Beču, nakon čega je vodila niz nacionalnih i međunarodnih razvojnih projekata. Ima dugogodišnje iskustvo na području edukacije, razvoja novih proizvoda i tehnoloških rješenja te unapređenja poslovnih procesa. Posljednjih nekoliko godina kreirala je i održala niz seminara o određivanju cijena.
Zamjenica je direktora i voditeljica edukacijskog centra Step Ri znanstveno-tehnologijskog parka Sveučilišta u Rijeci.

Nadija Surać je diplomirala na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Rijeci, nakon čega je radila kao pravnik – pripravnik u KBC Rijeka na pravnim poslovima te kao odvjetnički vježbenik u odvjetničkom uredu. Potom je radila kao stručni suradnik – pravnik na prijavi i provedbi projekata (infrastrukturnih, Erasmus+, Interreg) na Tehničkom fakultetu Sveučilišta u Rijeci.
Sveukupnim radom stekla je višegodišnje iskustvo iz područja ovršnog, radnog, obiteljskog, stečajnog prava, naknade štete, kao i  prijave, provedbe i praćenja projekata financiranih iz EU fondova. Tijekom godina se kontinuirano usavršavala u svim prethodno navedenim područjima te je u prosincu 2017. stekla i Certifikat u području javne nabave. Trenutno radi na nekoliko projekata kao koordinator.

Prijavite se na edukaciju Kako naplatiti dug? – prijave još nisu otvorene

NAPOMENA: Osobni podaci koji se prikupljaju prilikom prijava na radionice koriste se isključivo u svrhe slanja obavijesti o radionici te isti neće biti ustupljeni trećim stranama. Za više informacija pročitajte naša Pravila privatnosti.

Saznajte kako se osigurati od neplaćanja i koje korake poduzeti ako se dugovanje ne može naplatiti.

EEN-europska-poduzetnicka-mreza

Back to Top