t. +385 (0)51 265 961    e-mail step-ri@uniri.hr      Hrvatski | English

meetEENg About Japan – webinar

Opis

Planirate izlazak na japansko tržište i želite znati više o poslovanju na tom tržištu? Niste upoznati sa specifičnostima japanskog poslovnog bontona?

Na webinaru „About Japan“ koji Step Ri organizira u suradnji s EU-Japan Centre predavač g. Olivier van Beneden podijeliti će sa sudionicima informacije o specifičnostima japanske poslovne kulture. Više o programu možete pročitati na poveznici.

Događaj je namijenjen poduzećima zainteresiranim za izlazak na japansko tržište.

NAPOMENA: webinar je na engleskom jeziku.

Način prijave

Poduzeća koja se prijave za sudjelovanje će od STEP RI dobiti link za registraciju. Nakon što dovrše registraciju 1 dan i 1 sat prije webinara će dobiti mailom poveznicu putem koje mogu pristupiti virtualnoj sobi za sastanke.

Datum i vrijeme održavanja

18.05.2016. od 10 do 12h

O meetEENgu

Step Ri znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci zahvaljujući projektu Enterprise Europe Network (www.een.hr) organizira niz meetEENg-a čiji je osnovni cilj potaknuti internacionalizaciju poslovanja subjekata malog gospodarstva razmjenom najboljih praksi i iskustva onih koji su prešli taj put i posluju na inozemnim tržištima s onima koji imaju ambiciju i mogućnosti za izlazak na strana tržišta.

Ime i prezime

Vaša e-adresa (e-mail)

Kontakt telefon

Poduzeće

Funkcija

 

EEN-europska-poduzetnicka-mrezaLogo EU-Japan Centre

Back to Top