t. +385 (0)51 265 961    e-mail step-ri@uniri.hr      Hrvatski | English

meetEENg CE označavanje

Opis

Planirate plasirati svoje proizvode na europsko tržište i potreban vam je certifikat o CE sukladnosti? Niste sigurni kome se obratiti, koji su uvjeti dobivanja certifikata, koliko postupak traje? Želite čuti savjete stručnjaka?  

Mnogi proizvodi moraju nositi oznaku CE kako bi se mogli prodavati u Europskog gospodarskom prostoru EGP (EU + Island, Lihtenštajn i Norveška). Oznakom CE dokazuje se da je proizvod ocijenjen i da ispunjava sve zahtjeve EU u području sigurnosti, zdravlja i okoliša. Ona vrijedi za proizvode koji su proizvedeni na području EGP-a i izvan njega, a koji se zatim stavljaju na tržište na području EGP-a.

Na meetEENgu će vas g. Dalibor Pavičić iz tvrtke TÜV upoznati s osnovama CE označavanja odnosno kako uspješno dizajnirati proizvod u skladu s direktivama EU koje određuju temeljne sigurnosne zahtjeve koji moraju biti zadovoljeni kako bi se proizvodi slobodno distribuirali na europskom tržištu.

Događaj je namijenjen svima koji žele internacionalizirati svoje poslovanje.

Sadržaj

10,00 – 12,00 Predavanje

12,00 – 12,15 Pauza

12,15 – 14,15 Predavanje

14,15 – 15,00 Q&A

Step Ri znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci zahvaljujući projektu Enterprise Europe Network (www.een.hr) organizira niz meetEENg-a čiji je osnovni cilj potaknuti internacionalizaciju poslovanja subjekata malog gospodarstva razmjenom najboljih praksi i iskustva onih koji su prešli taj put i posluju na inozemnim tržištima s onima koji imaju ambiciju i mogućnosti za izlazak na strana tržišta.

Prijavite se na meetEENg CE označavanje – prijave su zatvorene

Za sva pitanja vezana za edukaciju obratite nam se na step-ri@uniri.hr

 

EEN-europska-poduzetnicka-mreza

Back to Top