t. +385 (0)51 265 961    e-mail step-ri@uniri.hr      Hrvatski | English

meetEENg Doing business in Estonia

Opis

Planirate izlazak na estonsko tržište i želite znati više o poslovanju na tom tržištu? Niste sigurni kako riješiti birokratske zapreke na koje možete naići?

Na meetEENg-u Kako poslovati u Estoniji g. Arnaud Castaignet (https://www.linkedin.com/in/arnaud-castaignet-61090b4/) će sudionike upoznati s detaljima vezanim za prekogranično pružanje usluga i osnivanje poduzeća u Estoniji, a g. Dean Cimera (https://hr.linkedin.com/in/dean-cimera-8ab04a10b), porezni savjetnik, pričat će o poreznom tretmanu prekograničnog pružanja usluga.

Događaj je namijenjen svima koji žele internacionalizirati svoje poslovanje.

NAPOMENA:
Dio predavanja je na engleskom jeziku.

Sadržaj

10,00 – 11,00 Arnaud Castaignet
Prekogranično pružanje usluga U Estoniji
Osnivanje tvrtke u Estoniji

11,10 – 11,30 Pitanja i odgovori

11,30 – 12,30 Dean Cimera
Porezni tretman prekograničnog pružanja usluga

12,30 – 13,00 Pitanja i odogovori

13,00 – 13,30 meetEENg caffe – druženje uz kavu

Step Ri znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci zahvaljujući projektu Enterprise Europe Network (www.een.hr) organizira niz meetEENg-a čiji je osnovni cilj potaknuti internacionalizaciju poslovanja subjekata malog gospodarstva razmjenom najboljih praksi i iskustva onih koji su prešli taj put i posluju na inozemnim tržištima s onima koji imaju ambiciju i mogućnosti za izlazak na strana tržišta.

Prijavite se na meetEENg Doing business in Estonia – prijave su zatvorene

NAPOMENA: Osobni podaci koji se prikupljaju prilikom prijava na radionice koriste se isključivo u svrhe slanja obavijesti o radionici te isti neće biti ustupljeni trećim stranama. Za više informacija pročitajte naša Pravila privatnosti.

 

EEN-europska-poduzetnicka-mreza

Back to Top