t. +385 (0)51 265 961    e-mail step-ri@uniri.hr      Hrvatski | English

meetEENg Financiranje izvoza

Opis

Planirate plasirate svoje proizvode ili usluge na inozemno tržište ali su vam potrebna dodatna novčana sredstva za realizaciju? Niste sigurni koji izvori financiranja su vam dostupni, koji su uvjeti dobivanja sredstava, kako se zaštiti od rizika? Želite čuti iskustva osoba koje su prošle isti put kao i vi?

Na meetEENgu će gđa Vesna Bartolović Stančić iz HBOR-a prezentirati programe koji su namijenjeni financiranju i osiguranju izvoza te detaljnije pojasniti uvjete i načine dobivanja kredita, odnosno police osiguranja. Gđa Sabina Cvitan i gđa Iva Debanić iz HAMAG BICRO-a predstavit će kreditna jamstva (ESIF jamstva) i zajmove (ESIF zajmove) koje nudi HAMAG BICRO, a koji su namijenjeni mikro, malim i srednjim poduzetnicima, a gđa Marija Sitar, vlasnica konzultantske tvrtke Calluro d.o.o. koja se bavi razvojem poslovanja malih i srednjih poduzetnika, prezentirati će mogućnost financiranja izvoza iz bespovratnih sredstava. Gospođa Jana Blažević Marčelja, zamjenica direktora u Step Ri, prezentirati će mogućnost financiranja izvoza iz sredstava programa Komercijalizacija inovacija od Zaklade FIPRO.

Poseban gost na događaju bit će predstavnik poduzeća Alarm automatika d.o.o. koji će sa prisutnima podijeliti svoja iskustva vezana uz financiranje izvoza.

Događaj je namijenjen svima koji žele internacionalizirati svoje poslovanje.

Sadržaj

10,00 – 10,45 Vesna Bartolović (HBOR)
Financiranje i osiguranje izvoza

10,45 – 12,15 Sabina Cvitan, Iva Debanić (HAMAG BICRO)
Jamstva i zajmovi za mikro, male i srednje poduzetnike

12,15 – 12,30 Pauza

12,30 – 12,45 Jana Blažević Marčelja (STEP RI d.o.o.)
Sredstva Zaklade FIPRO

12,45 – 13,45 Marija Sitar (CALLURO d.o.o.)
Bespovratna sredstva

13,45 – 14,00 Alarm automatika d.o.o.
Iskustva s financiranjem izvoza

14,00 – 15,00 meetEENg cafe
Druženje uz kavu

Step Ri znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci zahvaljujući projektu Enterprise Europe Network (www.een.hr) organizira niz meetEENg-a čiji je osnovni cilj potaknuti internacionalizaciju poslovanja subjekata malog gospodarstva razmjenom najboljih praksi i iskustva onih koji su prešli taj put i posluju na inozemnim tržištima s onima koji imaju ambiciju i mogućnosti za izlazak na strana tržišta.

Prijavite se na meetEENg Financiranje izvoza – prijave su zatvorene

Više informacija o samoj edukaciji slanjem upita na step-ri@uniri.hr

 

 

EEN-europska-poduzetnicka-mreza

Back to Top