t. +385 (0)51 265 961    e-mail step-ri@uniri.hr      Hrvatski | English

meetEENg How to start a US business

Opis

Planirate izlazak na američko tržište i želite znati više o poslovanju na tom tržištu? Niste sigurni kako riješiti birokratske zapreke na koje možete naići?  Želite čuti iskustva osoba koje su prošle isti put kao i vi?

Na meetEENg-u How to start a US business gđa Nina Radičević iz Veleposlanstva SAD-a Zagreb i Keith Bradley, američki informatički stručnjak i bivši voditelj tehnološkog centra Blue 1647 iz Chicaga podijeliti će sa sudionicima informacije važne za poslovanje u toj zemlji. Poseban gost na događaju će biti Ladislav Jurić iz poduzeća Baggizmo (https://getbaggizmo.com/) koji će sa prisutnima podijeliti svoja iskustva vezano uz osnivanje poduzeća u SAD-u.

Događaj je namijenjen svima koji žele internacionalizirati svoje poslovanje.

NAPOMENA: Predavanje će biti na hrvatskom i engleskom jeziku.

Sadržaj

11,00 – 11,45 SelectUSA – 10 keys points about setting up a business in US
Nina Radičević, Veleposlanstvo SAD-a Zagreb

11,45 – 12,00 Pauza

12,00 – 13,00 How to set up a US Company as a Non-Resident (costs, options for legal entities, opening bank accounts, registering the company, Employer Identification number, online resources)
Keith Bradley, Intrinsyc Consulting LLC

13,00 – 13,15 Shit happens…(iskustva kod izlaska na američko tržište)
Ladislav Jurić, Baggizmo

13,15 – 14,00 Pitanja i odgovori

14,00 – 15,00 meetEENg cafe – druženje uz kavu

Step Ri znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci zahvaljujući projektu Enterprise Europe Network (www.een.hr) organizira niz meetEENg-a čiji je osnovni cilj potaknuti internacionalizaciju poslovanja subjekata malog gospodarstva razmjenom najboljih praksi i iskustva onih koji su prešli taj put i posluju na inozemnim tržištima s onima koji imaju ambiciju i mogućnosti za izlazak na strana tržišta.

Prijavite se na meetEENg How to start a US business – prijave su zatvorene

Za sva pitanja vezano uz edukaciju obratite nam se na step-ri@uniri.hr

 

 

EEN-europska-poduzetnicka-mreza

Back to Top