t. +385 (0)51 265 961    e-mail step-ri@uniri.hr      Hrvatski | English

meetEENg Važnost zaštite intelektualnog vlasništva za internacionalizaciju poslovanja

Opis

Zaštita imovine omogućava poduzećima slobodno zarađivanje na svojem stvaralačkom potencijalu, što je posebno važno kod izvoza usluga ili proizvoda na druga teritorijalna tržišta.

Želite saznati što se može štititi, zašto je potrebno štititi te koje su očekivane koristiti od zaštite? Koji je pravi trenutak za pokretanje zaštite i koji su očekivani troškovi?

Na meetEENgu-u će g. Neven Tamarut, direktor za razvoj poslovanja u Step-u Ri, poduzetnike informirati o mogućnostima zaštite svoje imovine koristeći institute zaštite intelektualnog vlasništva.

meetEENg je namijenjen svim poduzetnicima koji nisu dovoljno informirani o temi zaštite intelektualnog vlasništva (industrijski dizajn, patenti, žigovi, postupanje s autorskim pravima…) te onima koji bi htjeli izvoziti proizvode ili usluge ili sklopiti drugi pravni posao s inozemnim poduzećem.

Sudjelovanje na meetEENgu omogućit će vam da se bolje pripremite za vlastitu poslovnu budućnost.

Sadržaj

10,00 – 12,00
Uvod: vrijednosti i načini stvaranja znanja u poduzeću
Formalna zaštita intelektualnog vlasništva, procedure i troškovi
Prikaz odabranih alata za samostalno pretraživanje
Postupanje nakon zaštite intelektualnog vlasništva

12,00 – 12,15 Q&A

12,15 – 13,00 meetEENg cafe – networking

STEP RI znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci zahvaljujući projektu Enterprise Europe Network (www.een.hr) organizira niz meetEENg-a čiji je osnovni cilj potaknuti internacionalizaciju poslovanja subjekata malog gospodarstva razmjenom najboljih praksi i iskustva onih koji su prešli taj put i posluju na inozemnim tržištima s onima koji imaju ambiciju i mogućnosti za izlazak na strana tržišta.

Prijavite se na meetEENg Važnost zaštite intelektualnog vlasništva za internacionalizaciju poslovanja – OTKAZANO

 

NAPOMENA: Osobni podaci koji se prikupljaju prilikom prijava na radionice koriste se isključivo u svrhe slanja obavijesti o radionici te isti neće biti ustupljeni trećim stranama. Za više informacija pročitajte naša Pravila privatnosti.

Za sva pitanja vezana za edukaciju obratite nam se na step-ri@uniri.hr

 

EEN-europska-poduzetnicka-mreza

Back to Top