t. +385 (0)51 265 961    e-mail step-ri@uniri.hr      Hrvatski | English

meetEENg Japan

Opis

STEP RI znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci, u suradnji sa partnerima iz  EU-Japan Centra, organizira meetEENg Japan koji će se održati 4.6.2019. u prostorima STEP RI, Radmile Matejčić 10 u Rijeci.

Cilj meetEENga je informiranje lokalnih poduzetnika o načinima poslovanja na japanskom tržištu te upoznavanje s detaljima vezanim za prekogranično ostvarivanje suradnje i osnivanje poduzeća u Japanu. Naglasak radionice je na interkulturalnim aspektima suradnje s Japanom.

Radionica će se provesti u suradnji s EU-Japan centrom koji je održao niz radionica u većim gradovima u Europi (Riga u Latviji, Kopenhagen u Danskoj, Bordeaux, Toulouse i Montpellier u Francuskoj, Budimpešta u Mađarskoj, Gothenburg u Švedskoj).

Eu-Japan je neprofitna organizacija čiji je cilj promicanje svih oblika industrijske, trgovinske i investicijske suradnje između EU-a i Japana te poboljšanje konkurentnosti i suradnje tvrtki i EU-a olakšavanjem razmjene iskustava i znanja između EU i japanskih tvrtki.

Sadržaj

  • Kako komunicirati s Japanom
  • Priprema vašeg posjeta Japanu
  • Vaš prvi sastanak u Japanu
  • Nastavak suradnje s potencijalnim partnerima
  • Primanje posjeta japanske delegacije
  • Potpisivanje ugovora
  • Kvaliteta, reklamacije i korisnička podrška
  • Druženje s Japancima
  • Pitanja i odgovori

STEP RI je putem obrasca u nastavku omogućio slanje iskaza interesa za sudjelovanje na meetEENgu Japan. Ispunjavanjem obrasca osigurat ćete si pravovremenu obavijest o otvaranju prijava na meetEENg. Sudjelovanje na meetEENgu je besplatno, a broj sudionika je ograničen.

STEP RI znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci zahvaljujući projektu Enterprise Europe Network (www.een.hr) organizira niz meetEENg-a čiji je osnovni cilj potaknuti internacionalizaciju poslovanja subjekata malog gospodarstva razmjenom najboljih praksi i iskustva onih koji su prešli taj put i posluju na inozemnim tržištima s onima koji imaju ambiciju i mogućnosti za izlazak na strana tržišta.

Pošaljite nam svoj iskaz interesa za sudjelovanje na meetEENgu – događaj je otkazan

NAPOMENA: Osobni podaci koji se prikupljaju putem obrasca za slanje iskaza interesa koriste se isključivo u svrhe slanja obavijesti o otvaranju prijava na radionice te isti neće biti ustupljeni trećim stranama. Za više informacija pročitajte naša Pravila privatnosti.

 

EEN-europska-poduzetnicka-mreza

 

Back to Top