t. +385 (0)51 265 961    e-mail step-ri@uniri.hr      Hrvatski | English

meetEENg Kako poslovati u Španjolskoj

Opis

Planirate izlazak na španjolsko tržište i želite znati više o poslovanju na tom tržištu? Niste sigurni kako riješiti birokratske zapreke na koje možete naići?  Želite čuti iskustva osoba koje su prošle isti put kao i vi?

Na meetEENg-u Kako poslovati u Španjolskoj vlasnik i osnivač coworking prostora Freeland studio iz Madrida http://freelandinnovation.com/ g. Francisco Cámara Castellanos podijeliti će sa sudionicima informacije važne za poslovanje u toj zemlji. Poseban gost na događaju će bit gđa. Dolores Šajt Paunović iz poduzeća Arbacommerce d.o.o. koja će sa prisutnima podijeliti svoja iskustva vezano uz izlazak na španjolsko tržište.

Događaj je namijenjen svima koji žele internacionalizirati svoje poslovanje.

NAPOMENA: Predavanje od g. Cámara će biti na engleskom jeziku.

Sadržaj

10,00 – 11,00 Pregled španjolskog tržišta (stanovništvo, industrija, buduća kretanja, osobitosti tržišta, povoljne prilike npr. Kanarski otoci,…)
Francisco Cámara Castellanos, Freeland studio

11,00 – 11,15 Pauza

11,15 – 11,45 Pokretanje poslovanja u Španjolskoj (pravna pitanja, troškovi, …)
Francisco Cámara Castellanos, Freeland studio

11,45 – 12,15 Iskustva kod izlaska na španjolsko tržište
Dolores Šajt Paunović – Arbacommerce d.o.o.

12,15 – 13,00 Pitanja i odgovori

13,00 – 14,00 meetEENg cafe – druženje uz kavu

Step Ri znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci zahvaljujući projektu Enterprise Europe Network (www.een.hr) organizira niz meetEENg-a čiji je osnovni cilj potaknuti internacionalizaciju poslovanja subjekata malog gospodarstva razmjenom najboljih praksi i iskustva onih koji su prešli taj put i posluju na inozemnim tržištima s onima koji imaju ambiciju i mogućnosti za izlazak na strana tržišta.

Događaj meetEENg se otkazuje
za sve eventualne upite stojimo na raspolaganju

 

 

EEN-europska-poduzetnicka-mreza

 

Back to Top