t. +385 (0)51 265 961    e-mail step-ri@uniri.hr      Hrvatski | English

(Ne)dozvoljeno u e-poslovanju

Neven Tamarut

Opis

U današnje vrijeme je gotovo nemoguće izbjeći internet, mobilne aplikacije i dopisivanje u privatne i poslovne svrhe. Znamo li pritom kako koristiti sadržaje koji su nam na raspolaganju? U mnoštvu dostupnih ideja, tekstova, slika, fotografija i drugih materijala poznavanje propisa, principa korištenja i zaštite je nužno kako bi djelovali u skladu s zakonom.

Na seminaru ćemo ukazati na važnost poštivanja prava vezanih uz zaštitu intelektualnog vlasništva sa svrhom izbjegavanja mogućih pravnih posljedica koje su vezane uz njegovo kršenje.

Sadržaj

  • Autorsko pravo u e-poslovanju
  • Različiti oblici prava i interesa u e–poslovanju
  • Važnost domena u e-poslovanju i postupanje
  • Reguliranje odnosa ugovorima
  • Neki oblici tehničke zaštite sadržaja

Predavač

Mr. sc. Neven Tamarut, mag. oec., MBA, poslovni je savjetnik i predavač koji se kontinuirano usavršava u području zaštite intelektualnog vlasništva i licenciranja.

Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu u Rijeci, a u lipnju 2010. godine na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu obranio je magistarski rad na poslijediplomskom studiju Poslovno upravljanje (MBA) i stekao zvanje magistra znanosti. Ima dugogodišnje radno iskustvo u organizacijama s više od 2500 zaposlenika koja djeluju u komercijalnom sektoru (maloprodaji, veleprodaji te distribuciji) te u savjetovanju poduzetnika početnika i savjetovanju kod pokretanja poduzetničkog pothvata.

Kao direktor za razvoj poslovanja Step Ri znanstveno-tehnologijskog parka Sveučilišta u Rijeci odgovoran je za razvoj i unapređenje inkubacijskih programa.

Prijavite se na edukaciju (Ne)dozvoljeno u e-poslovanju – prijave su zatvorene

Datum i vrijeme održavanja: 03.03.2016. godine u 10h
Mjesto održavanja: Step Ri znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci – učionica na prvom katu
Trajanje: od 10 do 12,30h

Kotizacija: NE PLAĆA SE (seminari su plaćeni od strane Enterprise Europe Network)

NAPOMENA:
Prilikom zaprimanja prijava voditi će se računa je li seminar namijenjen prijavitelju. Prijava drugog djelatnika iz iste tvrtke moguća je u slučaju preostalih mjesta.

Više informacija o samoj edukaciji slanjem upita na step-ri@uniri.hr

 

U mnoštvu dostupnih e-sadržaja poznavanje propisa, principa korištenja i zaštite je nužno kako bi djelovali u skladu s zakonom. 

EEN-europska-poduzetnicka-mreza

Back to Top