t. +385 (0)51 265 961    e-mail step-ri@uniri.hr      Hrvatski | English

Alati za optimizaciju i analizu web stranica

Miroslav Varga

Opis

Ulazak u svijet online promocije svakog poslovanja često se mistificira. Nerijetko se dogodi da neupućena osoba potroši značajna sredstva, a bez osjetnih rezultata.

Seminar će polaznicima omogućiti da razgovaraju s tehničkim osobama na ravnopravnoj razini i da razumiju sustave online promocije kako bi brzo mogli detektirat što im donosi korist, a što im troši ulaganje na manje efikasan način. Sve znanje je besplatno dostupno na internetu, a ovaj seminar će vam skratiti vrijeme učenja za nekoliko godina.

Sadržaj:

  • Koji su glavni trendovi u ponašanju internetskog korisnika
  • Koji su besplatni alati dostupni za analizu vlastite web stranice
  • Što je CTR i ostale osnovne metrike u digitalnom marketingu
  • Koji alati nam pomažu u istraživanju tržišta
  • Kako se prilagoditi za mobilni internet
  • Kako gađati ciljanu publiku
  • Što je remarketing

Predavač

Miroslav Varga stručnjak je za online marketing, statističke analize i data mining (rudarenje podataka). Diplomirao je na Fakultetu strojarstva i brodogradnje i apsolvirao je dva poslijediplomska studija. Trenutno radi u tvrtki Escape i predaje na nekoliko škola i institucija o temama vezanim uz online marketing. Jedini je hrvatski Google stručnjak u statusu djeda. Nositelj je svih Google AdWords i Google Analytics certifikata kao i cetifikata GCT – Google certified trainer. Ima ogromno iskustvo u online promociji i prenosi to iskustvo nesebično na svakom seminaru.

Prijavite se na edukaciju Alati za optimizaciju i analizu web stranica – prijave su zatvorene

NAPOMENA: Osobni podaci koji se prikupljaju prilikom prijava na radionice koriste se isključivo u svrhe slanja obavijesti o radionici te isti neće biti ustupljeni trećim stranama. Za više informacija pročitajte naša Pravila privatnosti.

Za sva pitanja vezana za edukaciju obratite nam se na step-ri@uniri.hr

web analytics

Saznajte kako vam alati za analizu i optimizaciju web stranica mogu pomoći da unaprijedite vlastito poslovanje. 

EEN-europska-poduzetnicka-mreza

Back to Top