t. +385 (0)51 265 961    e-mail step-ri@uniri.hr      Hrvatski | English

Poduzetnik početnik

Jana Blažević Marčelja

Opis

Sudionici seminara naučit će sustavno razmišljati o svojem poslovanju te tražiti odgovor s predavačem o potrebnim koracima u poslovanju radi stvaranja konkurentske prednosti na tržištu.

Znamo li sve što je potrebno za pokretanje poduzetničkog pothvata i razumijemo li poduzetničku okolinu? Da li je potrebno imati znanje, hrabrost, strast ili nešto drugo?

Cilj seminara je pružiti polaznicima uvid u različite aspekte poduzetništva.

Raspravljat će se o različitim aspektima poduzetništva, o zakonodavnom okviru i o osnovnim elementima financijskog poslovanja poduzetnika.

Seminar je namijenjen onima koji namjeravaju započeti vlastito poslovanje ili su tek započeli s poslovanjem i traže informacije koje će im pomoći da bolje razumiju poduzetničko okruženje i ono što ih očekuje.

Sadržaj

  • Razlozi pokretanja poduzetničkog pothvata
  • Zakonodavni okvir i postupak registracije (obrt/j.d.o.o./d.o.o.)
  • Odabir imena tvrtke
  • Osnovni elementi financijskog poslovanja poduzetnika
  • Formiranje cijena
  • Računovodstvo i financije
  • Financijske i nefinancijske potpore

Predavač

Jana Blažević Marčelja, mag. oec.,  poslovna je savjetnica i predavačica te certificirani Pricing Professional pri Professional Pricing Society – vodećoj svjetskoj udruzi posvećenoj strateškom pristupu određivanju cijena.

Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu u Rijeci te se stručno usavršavala u Beču, nakon čega je vodila niz nacionalnih i međunarodnih razvojnih projekata. Ima dugogodišnje iskustvo na području edukacije, razvoja novih proizvoda i tehnoloških rješenja te unapređenja poslovnih procesa. Posljednjih nekoliko godina kreirala je i održala niz seminara o određivanju cijena.

Zamjenica je direktora i voditeljica edukacijskog centra Step Ri znanstveno-tehnologijskog parka Sveučilišta u Rijeci.

Prijavite se na edukaciju Poduzetnik početnik – prijave su zatvorene

Za sva pitanja vezana za edukaciju obratite nam se na step-ri@uniri.hr

 

Poduzetnik početnik

Znamo li sve što je potrebno za pokretanje poduzetničkog pothvata i razumijemo li poduzetničku okolinu?  Je li potrebno imati znanje, hrabrost, strast ili nešto drugo?

EEN-europska-poduzetnicka-mreza

 

 

 

Back to Top