t. +385 (0)51 265 961    e-mail step-ri@uniri.hr      Hrvatski | English

Kako poslovne web stranice prilagoditi kupcu

Višnja Željeznjak

Opis

Niste zadovoljni s brojem novih kupaca koji Vam se javljaju putem vaših poslovnih web stranica? Plaćate oglašavanje putem AdWordsa ili Facebooka, ali se ti klikovi baš i ne pretvaraju u upite? Osjećate da to sve može i puno bolje, ali ne znate odakle početi?

Problem često leži u načinu na koji su Vaše web stranice strukturirane i napisane. Zato je jedno od rješenja da unaprijedite arhitekturu i sadržaj web stranica tako da one budu 100% prilagođene očekivanjima i potrebama kupaca. Na ovoj praktičnoj radionici naučit ćete kako sve to napraviti sami ili uz pomoć vašeg dizajnera.

Kući nosite izvježban i praktičan radni okvir (framework) s kojim ćete moći samostalno unaprjeđivati vaš web, stranicu po stranicu.

Kome je radionica namijenjena

Radionica je namijenjena svima odgovornima za marketing u B2B tvrtkama, vlasnicima, članovima uprava i drugim osobama odgovornim za razvoj poslovanja koji žele naučiti kako sami strukturirati i napisati stranice weba njihove tvrtke, ili koji žele naučiti kvalitetnije komunicirati s programerima, dizajnerima i tekstopiscima. Sadržaj je prilagođen i pretežno uslužnim, i pretežno proizvodno-trgovačkim B2B tvrtkama.

Sadržaj radionice

Teoretski dio:

  1. razumijevanje problematike: zašto web stranice ne generiraju upite?
  2. razumijevanje načina kako se razvijaju web stranice u 2018. (opisano laičkim jezikom)
  3. razumijevanje smjera u kojem se kreće pisanje sadržaja za web stranice
  4. postavljanje praktičnog radnog okvira s kojim se svaka stranica weba može prilagoditi kupcu
  5. predstavljanje vizualne anatomije jedne izvrsne stranice weba

Praktični dio:

  1. dekonstrukcija i unaprjeđenje uživo jedne stranice za prezentaciju B2B usluge
  2. dekonstrukcija i unaprjeđenje uživo jedne stranice za prezentaciju B2B proizvoda
  3. vježbe stvaranja strukture i pisanja sadržaja odabranih važnih stranica weba
  4. odgovori na pitanja i nedoumice polaznika

Predavačica

Višnja Željeznjak, prof., stručnjakinja je s više od 16 godina iskustva u stvaranju i unaprjeđenju arhitekture i sadržaja poslovnih web stranica.

Nakon što je diplomirala njemački jezik i informatologiju na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, Višnja je 2002. godine suosnovala tvrtku Logit internet usluge d.o.o. (www.logit.net) koja je na početku poslovanja djelovala kao mali studio za izradu web stranica. Logit danas hrvatskim i inozemnim klijentima pruža napredne usluge savjetovanja i unaprjeđenja arhitekture i sadržaja B2B web stranica.

Tijekom svoje karijere u Logitu Višnja je vodila marketing, prodaju, i projekte razvoja web stranica klijenata. Sudjelovala je u lansiranju stotina web stranica i web trgovina. Predavala je na brojnim istaknutim hrvatskim konferencijama o digitalnom marketingu. Autorica je stručnog vodiča pod nazivom “B2B Website Content Writing Guide”.

Naučite koristiti okvir za unaprjeđenje sadržaja i arhitekture vaše poslovne web stranice da biste dobivali više upita s intereta.

EEN-europska-poduzetnicka-mreza

Prijavite se na edukaciju Kako poslovne web stranice prilagoditi kupcu – prijave su zatvorene

Za sva pitanja vezana za edukaciju obratite nam se na step-ri@uniri.hr

Back to Top