t. +385 (0)51 265 961    e-mail step-ri@uniri.hr      Hrvatski | English

Prezentacijske i komunikacijske vještine

Dario Zorić

Opis

Prezentacijske i komunikacijske vještine mogu biti jedan od ključeva poslovnog uspjeha, kako pojedinaca tako i čitavih organizacija. Pomoću dobrih komunikacijskih i prezentacijskih vještina od članova tima možete izvući ono najbolje, povećavajući si tako šanse za postizanje optimalnih poslovnih rezultata unutar same organizacije.

Kroz radionicu, polaznici će se upoznati s četiri osnovna komunikacijska stila, kao i alatima te tehnikama rješavanja konflikata između sugovornika različitih komunikacijskih stilova.

Cilj radionice je polaznike naučiti na koji način ljudi efektivno komuniciraju, koji su uzroci loše komunikacije i nerazumijevanja, kako kreirati uspješnu prezentaciju te kako prepoznati vlastiti komunikacijski stil te stil sugovornika.

Radionica je namijenjena poduzetnicima koji žele saznati kako im razvijene komunikacijske i prezentacijske vještine mogu pomoći u poslovanju.

Sadržaj:

  • Uvod u prezentacijske i komunikacijske vještine
  • Verbalna i neverbalna komunikacija
  • Učinkovitom komunikacijom do željenih rezultata
  • Kako uspješno prezentirati?

Predavač

Dario Zorić je nakon diplomskog studija nastavio s usavršavanjem na području leadershipa i managementa u Europi i SAD-u te akumulirao desetogodišnje iskustvo u kreiranju i provođenju projekata, radionica i konferencija te rada u obrazovnoj industriji. Radio je na 50-tak regionalnih te međunarodnim i EU projektima. Bio je glavni koordinator projekata GoGlobal, Sharps, HDO, GCC i Nets u SAD-u gdje je živio i radio u više navrata te studirao (stipendist Lee Iacocce). Izabran je i u savjetodavno tijelo direktora Iacocca Instituta (SAD) četiri godine. Trenutno je predsjednik jedne međunarodne organizacije te predstavlja predstavnike 139 zemalja.

Danas radi kao poslovni savjetnik te kao poslovni trener iz područja leadershipa, managementa i osobnog razvoja i organizira različite module edukacija za poduzeća i startupe. Član je Hrvatske udruge za upravljanje projektima (CAPM), Svjetske asocijacije projektnih managera (IPMA) i Alumni Lehigh University.

Prijavite se na edukaciju Prezentacijske i komunikacijske vještine – prijave su zatvorene

NAPOMENA: Osobni podaci koji se prikupljaju prilikom prijava na radionice koriste se isključivo u svrhe slanja obavijesti o radionici te isti neće biti ustupljeni trećim stranama. Za više informacija pročitajte naša Pravila privatnosti.

Za sva pitanja vezana za edukaciju obratite nam se na step-ri@uniri.hr

Javni nastup 290x180 px

Saznajte kako vam razvijene komunikacijske i prezentacijske vještine mogu pomoći u poslovanju. 

EEN-europska-poduzetnicka-mreza

Back to Top