t. +385 (0)51 265 961    e-mail step-ri@uniri.hr      Hrvatski | English

Kako pripremiti projekt izrade kompleksnog weba i/ili aplikacije po mjeri

Višnja Željeznjak i Saša Matijašić

Opis

Želite realizirati jedinstvenu poslovnu ideju koja uključuje razvoj aplikacije i/ili web stranice po mjeri? Nemate gotovo nikakva iskustva s razvojem sličnih projekata i bojite se nepoznatog? Imate loša iskustva s razvojem aplikacija po mjeri, i na sljedećem projektu želite uspjeti i biti zadovoljni? Niste sigurni odakle početi, što vas sve čeka, i želite se dobro pripremiti?

Na ovom ćete predavanju kroz teoriju i praktične vježbe naučiti kako samostalno izraditi projektnu dokumentaciju za vašu buduću aplikaciju ili web. Za potrebe praktičnog dijela dobit ćete sve potrebne predloške i alate, koje su predavači u svojoj konzultantskoj praksi gradili godinama, a koje ćete moći ponijeti sa sobom i neograničeno se njima služiti u poslovanju.

Steći ćete znanja i o sljedećem:

 • Kako odlučiti kakvu točno aplikaciju / web trebate?
 • Kako spriječiti propast projekta i izbjeći nezadovoljstvo dobivenim?
 • Kako izbjeći najčešće probleme prilikom razvoja aplikacije / web stranica?
 • Kako prepoznati kvalitetan razvojni tim koji je idealan za vaše potrebe?
 • Kako kvalitetno voditi projekt tijekom razvoja i postići uspješnu kolaboraciju svih članova tima?

Predavanje je namijenjeno direktorima, voditeljima i vlasnicima tvrtki i organizacija svih veličina – od etabliranih tvrtki, preko javnih organizacija, pa sve do malih startupova kojima je svima zajednička potreba za uspješnim razvojem važne aplikacije ili weba po mjeri.

Sadržaj:

 1. Uvod: definiranje ključnih pojmova
 2. Kako na ispravan način razmišljati o projektu razvoja softvera po mjeri, i kako pristupiti njegovoj realizaciji
 3. Kako funkcionira razvoj softvera po mjeri kao djelatnost i kao proces?
 4. Kako funkcionira razvoj web stranica po mjeri?
 5. Faze razvoja projekta po mjeri
  • Angažiranje projektanta
  • Izrada projektne dokumentacije
  • Angažiranje razvojnog tima / agencije
  • Razvoj projekta
  • Lansiranje i kontinuirano unaprjeđenje

Polaznici predavanja imat će prilike postaviti brojna pitanja i dobiti konkretne, nepristrane odgovore

Predavači

Višnja Željeznjak, prof., konzultantica je za razvoj poslovnih web stranica s više od 17 godina iskustva, specijalizirana za područje unaprjeđenja arhitekture i pisanja sadržaja web stranica. Tijekom svoje karijere Višnja je vodila marketing, prodaju i projekte razvoja web stranica za domaće i međunarodne klijente. Sudjelovala je u lansiranju stotina web stranica i web trgovina. Predavala je na brojnim hrvatskim konferencijama o digitalnom marketingu. Autorica je stručnog vodiča na engleskom jeziku pod nazivom “B2B Website Content Writing Guide”.

Saša Matijašić konzultant je za razvoj softvera po mjeri i programer s više od 20 godina iskustva. U svojoj karijeri sudjelovao je u razvoju brojnih poslovnih aplikacija namijenjenih hrvatskim i inozemnim tvrtkama koje djeluju na području računovodstva i financija, veleprodaje, ljudskih resursa, turizma, nekretnina i brojnih drugih djelatnosti.

Višnja i Saša žive i rade u Rijeci, a dolaze iz tvrtke Logit internet usluge d.o.o. (www.logit.net) osnovane 2002. godine u Zagrebu. Logit je započeo kao mali studio za izradu web stranica i evoluirao u tvrtku specijaliziranu za razvoj poslovnih web projekata po mjeri, s posebnim fokusom na usluge projektiranja i savjetovanja.

Prijavite se na edukaciju Kako pripremiti projekt izrade kompleksnog weba i/ili aplikacije po mjeri – prijave su otvorene

Datum i vrijeme održavanja: 26.9.2019. u 10,00h
Mjesto održavanja: STEP RI znanstveno-tehnologijski park – učionica na prvom katu
Trajanje: od 10,00 do 15,00h
Rok za prijavu: 25.9.2019. do 12h ili do popunjavanja mjesta
Kotizacija: NE PLAĆA SE (financirano iz projekta EEN)
NAPOMENA:
Prilikom zaprimanja prijava voditi će se računa je li seminar namijenjen prijavitelju. Prijava drugog djelatnika iz iste tvrtke moguća je u slučaju preostalih mjesta.

Ime i prezime

Vaša e-adresa (e-mail)

Kontakt telefon

Poduzeće

Funkcija

NAPOMENA: Osobni podaci koji se prikupljaju prilikom prijava na radionice koriste se isključivo u svrhe slanja obavijesti o radionici te isti neće biti ustupljeni trećim stranama. Za više informacija pročitajte naša Pravila privatnosti.

Upoznajte se s procesom prireme projekta izrade weba i/ili aplikacije.

EEN-europska-poduzetnicka-mreza

Back to Top