t. +385 (0)51 265 961    e-mail step-ri@uniri.hr      Hrvatski | English

Razgovor s knjigovođom vol.1 – Uloga vlasnik-direktor-radnik

Ana Janežić

Opis

Planirate osnovati poduzeće ili ste ga nedavno osnovali a niste sigurni da li ste upućeni u sve što vas čeka? Strah vas je da ćete zabrljati već na prvom koraku?

Na seminaru „Razgovor s knjigovođom vol. 1 – Uloga vlasnik-direktor-radnik“ polaznici će se upoznati s obvezama i pravima koje kao vlasnik, direktor i zaposlenik u poduzeću imaju a s ciljem izbjegavanja plaćanja kazni zbog nepoznavanja zakonskih odredbi.

Raspravljat će se o dokumentaciji koju su poduzetnici obavezni voditi, odlukama koje su obavezni donositi i povlasticama na koje imaju ili nemaju pravo ovisno o svojoj ulozi u poduzeću.

Seminar je namijenjen onima koji namjeravaju započeti vlastito poslovanje ili su tek započeli s poslovanjem i traže informacije koje će im pomoći da bolje razumiju poduzetničko okruženje i ono što ih očekuje.

Sadržaj

  • Uloga vlasnik/direktor/radnik
  • Obaveze vlasnika poduzeća (donošenje odluka,…)
  • Prava vlasnika poduzeća (isplata dobiti,…)
  • Obaveze direktora poduzeća (vođenje poslovnih knjiga, provođenje zakona o fiskalizaciji,…)
  • Prava direktora poduzeća
  • Radnik
  • Zapošljavanje u poduzeću (prava, troškovi, …)

Predavač

Ana Janežić je diplomirala na Ekonomskom fakultetu u Rijeci, nakon čega je radila kao računovođa. Time je stekla dugogodišnje iskustvo iz područja financija i knjigovodstva, posebno za građevinski i ugostiteljski sektor, međunarodno poslovanje i zastupanje, poslovanje pomorskih agencija, itd.

Tijekom godina se kontinuirano usavršavala te je danas poslovna savjetnica za područje financija i knjigovodstva u Step Ri znanstveno-tehnologijskom parku Sveučilišta u Rijeci.

Prijavite se na edukaciju Razgovor s knjigovođom vol.1 – prijave su zatvorene

Više informacija o samoj edukaciji slanjem upita na step-ri@uniri.hr

Polaznici  će se upoznati s obvezama i pravima koje kao vlasnik, direktor i zaposlenik u poduzeću imaju a s ciljem izbjegavanja plaćanja kazni zbog nepoznavanja zakonskih odredbi.

EEN-europska-poduzetnicka-mreza

Back to Top