t. +385 (0)51 265 961    e-mail step-ri@uniri.hr      Hrvatski | English

Storytelling

Sanja Petek Mujačić

Opis

Prezentacija ideje, projekta ili proizvoda potencijalnim investitorima jedna je od najvažnijih stvari u poslovnom svijetu. Tržište je zasićeno poduzetničkim projektima i važno  je znati se istaknuti i privući investitore, korisnike i kupce u svom smjeru.

Postoje mnogobrojne tehnike uspješnog prezentiranja, a jedna od njih je i storytelling koji u posljednje vrijeme postaje sve popularniji.

Storytelling je zapravo pričanje priča s ciljem što jačeg povezivanja sa slušateljima, kako bi se u njima izazvala željena emocija. Ideja je da se pronađe nešto zanimljivo i osjećajno u poduzetničkom pothvatu i prezentira slušateljima kroz priču. U trenutku kad priča kod slušatelja izazove željenu reakciju, povećava se vjerojatnost njihove naklonosti prema onom tko prezentira.

Na seminaru će polaznici, kroz teorijski i praktični dio, naučiti što je to storytelling te kako uspješno ispričati svoju priču.

Seminar je namijenjen poduzetnicima koji žele naučiti kako uz pomoć storyltellinga povećati uspjeh svojih poduzetničkih pothvata.

Sadržaj

  • Što je to storytelling i zašto je važan u poslovnim odnosima
  • Kako pronaći i ispričati svoju priču
  • Kako strukturirati priču
  • Gdje ispričati priču

Predavač

Sanja Petek Mujačić je bussiness transformation konzultat i partnerica u tvrtki VETTURELLI koja je specijalizirana za izgradnju i definiranje organizacijske kulture. Iza nje je višegodišnje menadžersko iskustvo u marketinškoj industriji kao direktor agencije Bruketa&Žinić OM. Osim upravljanja agencijom, bavila se procesima širenja na druga tržišta, razvoja novih proizvoda i usluga. Aktivna je u kreiranju i provedbi komunikacijskih strategija za klijente iz raznih industrija (financije, FMCG, korporativni sektor, retail). Pažnju i interes joj zaokupljaju teme vezane uz digitalnu transformaciju i ulogu čovjeka u tom procesu. Povjesničarka umjetnosti i hispanistica.

Prijavite se na edukaciju Storytelling – prijave su zatvorene

NAPOMENA: Osobni podaci koji se prikupljaju prilikom prijava na radionice koriste se isključivo u svrhe slanja obavijesti o radionici te isti neće biti ustupljeni trećim stranama. Za više informacija pročitajte naša Pravila privatnosti.

Za sva pitanja vezana za edukaciju obratite nam se na step-ri@uniri.hr

Iza svakog uspjeha, stoji dobra priča!

EEN-europska-poduzetnicka-mreza

Back to Top