t. +385 (0)51 265 961    e-mail step-ri@uniri.hr      Hrvatski | English

Strateško određivanje cijena

Jana Blažević Marčelja

Opis

Strateško određivanje cijena vam omogućava da vodite računa ne samo o cijeni već i o vrijednosti koju plaćaju kupci, načinu na koji ćete im komunicirati cijenu, odgovorima na zahtjeve za promjenu cijena i optimalnoj razini cijena koja omogućava povećanje prodaje i profita.

Znate li da je cijena jedan od ključnih elemenata za realizaciju poslovnog uspjeha?

Mijenjate li cijenu reaktivno, kao odgovor na ponašanje drugih – izazove konkurencije ili zahtjeve kupaca ili kroz promjene cijene želite stvoriti prednost pred konkurencijom i dodatnu vrijednost za kupce? Koliko razmišljate o vašim cijenama i kakva je vaša politika cijena? Koja je vrijednost vašeg proizvoda za kupca i postoje li načini kako naplatiti više?

Strateški pristup definiranju cijene omogućava poduzećima da povećaju svoju konkurentnost i ostvare značajnu prednost na tržištu.

Seminar je namijenjen poduzetnicima početnicima, rukovoditeljima, vlasnicima i članovima uprava.

 

Sadržaj

Cilj seminara je prenijeti svim sudionicima saznanja o elementima strateškog određivanja cijena obradom pet osnovnih područja:

  • Definiranje vrijednosti za kupca
  • Definiranje strukture cijene
  • Komuniciranje vrijednosti i cijene
  • Razvoj politike cijena
  • Određivanje razine cijena

 

Predavač

Jana Blažević Marčelja, mag. oec., poslovna je savjetnica i predavačica te certificirani Pricing Professional pri Professional Pricing Society – vodećoj svjetskoj udruzi posvećenoj strateškom pristupu određivanju cijena.

Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu u Rijeci te se stručno usavršavala u Beču, nakon čega je vodila niz nacionalnih i međunarodnih razvojnih projekata. Ima dugogodišnje iskustvo na području edukacije, razvoja novih proizvoda i tehnoloških rješenja te unapređenja poslovnih procesa. Posljednjih nekoliko godina kreirala je i održala niz seminara o određivanju cijena.

Zamjenica je direktora i voditeljica edukacijskog centra Step Ri znanstveno-tehnologijskog parka Sveučilišta u Rijeci.

 

Prijavite se na edukaciju Strateško određivanje cijena – prijave još nisu otvorene

NAPOMENA: Osobni podaci koji se prikupljaju prilikom prijava na radionice koriste se isključivo u svrhe slanja obavijesti o radionici te isti neće biti ustupljeni trećim stranama. Za više informacija pročitajte naša Pravila privatnosti.

Više informacija o samoj edukaciji slanjem upita na step-ri@uniri.hr

Strateško određivanje cijena
Strateški pristup definiranju cijene omogućava poduzećima da povećaju svoju konkurentnosti i ostvare značajnu prednost na tržištu.

EEN-europska-poduzetnicka-mreza

 

Back to Top