t. +385 (0)51 265 961    e-mail step-ri@uniri.hr      Hrvatski | English

Studio Elektronike Rijeka d.o.o. [STER]

Korisnik prostora-tehnološka tvrtka

Opis

STER d.o.o. je tvrtka specijalizirana za razvoj kompletnih tehnoloških rješenja, uključujući razvoj softvera, firmvera i hardvera. Ključni proizvodi tvrtke su složeni mjerni sustavi u elektrotehnici i energetici (www.wamster.net), kontrola postupka elektrolučnog zavarivanja (www.sterweld.com), sustavi za nadzor i kvalitetu električne energije, te sustavi za daljinsko mjerenje i prikupljanje podataka. Tvrtka nudi usluge lokalizacije i otklanjanje problema na elektroenergetskim postrojenjima korištenjem mjernih uređaja i sustava za analizu iz vlastitog razvojnog procesa.

STER ima višegodišnje iskustvo u razvoju specijaliziranih aplikacija za analizu mjernih podataka, daljinsko upravljanje sustavima te desktop/web/cloud rješenja za prihvat, analizu i skladištenje podataka. Tvrtka se također bavi izradom multimedijalnih, interaktivnih rješenja za edukaciju i zabavu, uključujući projektiranje opreme (stolovi i štandovi za zaslonima osjetljivim na dodir) i izradu softvera za interaktivne aplikacije (prepoznavanje tijela, oblika, zvuka, upravljanje tijelom, govorim i gestama, virtualno odijevanje u 3D modele).

 

Kao poseban dio poslovnih aktivnosti tvrtka nudi projektiranje, izradu softvera i puštanje u rad specifičnih industrijskih sustava automatizacije.

Back to Top