t. +385 (0)51 265 961    e-mail step-ri@uniri.hr      Hrvatski | English

Tehnike generiranja poslovnih ideja

Neven Tamarut

Opis

Na seminaru „Tehnike generiranja poslovnih ideja“ polaznici će učiti o procesu kreativnog mišljenja i upoznati se s različitim individualnim i grupnim tehnikama traženja kreativnih rješenja na konkretnim primjerima.

Polaznici će imati prilike čuti o pristupima koja poduzeća koriste u stvaranju novih proizvoda ili usluga za tržište te o primjerenim načinima zaštite novostvorenih rješenja u cilju zaštite budućih prihoda na tržištu.

Edukacija je namijenjena predstavnicima postojećih poduzeća koji imaju namjeru širiti svoje poslovanje uvođenjem novih proizvoda, usluga ili žele promijeniti proces rada u cilju postizanja efikasnijeg poslovanja. Namijenjena je i onima koji bi htjeli pokrenuti posao, a nemaju poslovnu ideju.

Želite li uvoditi promjene? Počnite s ovim seminarom.

Sadržaj

  • Uvod – kreativno mišljenje kao proces
  • Primjena odabranih tehnika kreativnog mišljenja u grupi i individualno
  • Pristupi koji se koriste u praksi stvaranja novih proizvoda ili usluga u poduzećima
  • Novokreirana poslovna rješenja i primjereni oblici zaštite intelektualnog vlasništva

Predavač

Mr. sc. Neven Tamarut, mag. oec., MBA, poslovni je savjetnik i predavač te mentor korisnicima u programima inkubacije.

Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu u Rijeci, a u lipnju 2010. godine na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu obranio je magistarski rad na poslijediplomskom studiju Poslovno upravljanje (MBA) i stekao zvanje magistra znanosti. Ima dugogodišnje radno iskustvo na menadžerskim pozicijama u organizacijama s više od 2500 zaposlenika koja djeluju u komercijalnom sektoru (maloprodaji, veleprodaji te distribuciji) te u savjetovanju poduzetnika početnika i savjetovanju kod pokretanja poduzetničkog pothvata.

Kao direktor za razvoj poslovanja u Step Ri znanstveno-tehnologijskom parku Sveučilišta u Rijeci odgovoran je za razvoj i unapređenje inkubacijskih programa u kojima, međuostalim, savjetuje  u vezi razvoja inovacija, strategije zaštite intelektualnog vlasništva, poslovnog planiranja, pregovaranja te prezentiranja projekta investitorima radi financiranja.

 

Prijavite se na edukaciju Tehnike generiranja poslovnih ideja – prijave su zatvorene

NAPOMENA: Osobni podaci koji se prikupljaju prilikom prijava na radionice koriste se isključivo u svrhe slanja obavijesti o radionici te isti neće biti ustupljeni trećim stranama. Za više informacija pročitajte naša Pravila privatnosti.

Za sva pitanja vezana za edukaciju obratite nam se na step-ri@uniri.hr

Tehnike generiranja poslovnih ideja 2

Svakodnevne promjene u ponudama na tržištima, tjeraju poduzeća na fleksibilnost, brzu reakciju i proaktivnost. Traže se novi pristupi i drukčija rješenja, a upravo su postojeći zaposlenici slabo iskorišten potencijal kojeg treba bolje usmjeravati.

EEN-europska-poduzetnicka-mreza

 

 

Back to Top