Posjet hrvatskih gospodarstvenika Belgiji – Bruxelles, Belgija, 18. i 19. Listopada 2017.

STEP RI znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci kao partner u Europskoj poduzetničkoj mreži (EEN) poziva vas da se priključite posjetu hrvatske gospodarske delegacije Belgiji kojeg organizira Hrvatska gospodarska komora.

Cilj posjete je omogućiti hrvatskim tvrtkama otkrivanje novih poslovnih mogućnosti u Belgiji, predstavljanje proizvoda i usluga te direktni kontakt s potencijalnim belgijskim poslovnim partnerima.

Ciljani sektori:

  • proizvodnja hrane i pića
  • digitalne tehnologije

Raspored događanja:

Srijeda, 18. listopada
Održat će se događanje MEET CROATIA 1.0. Tijekom događanja, hrvatske i belgijske tvrtke upoznat će se s aktualnim gospodarskim trendovima u dvije zemlje s naglaskom na sektor hrane i pića te digitalnih tehnologija, a bit će predstavljene i uspješne poslovne priče hrvatskih tvrtki, koje već duži niz godina uspješno posluju u Belgiji.

Za više informacija obratite se:

HRVATSKA GOSPODARSKA KOMORA
Sektor za međunarodne poslove i EU
Andrea Petrić, viša stručna suradnica
Tel: 01 4561 784
E-mail: apetric@hgk.hr

Nakon plenarnog dijela događanja, organizirat će se individualni poslovni sastanci (gospodarski susreti) hrvatskih i belgijskih tvrtki.

Gospodarski susreti uključuju ciljane i ekskluzivne B2B sastanke na međunarodnoj razini. Na takvim događanjima sudionici ostvaruju direktan kontakt s odabranim predstavnikom strane organizacije te se upoznaju s profilom, područjem istraživanja, proizvodima i uslugama tvrtke te mogu procijeniti mogućnost zajedničke suradnje.

Kako funkcioniraju gospodarski susreti:

  • Posjetite stranicu http://cro-bel2017.talkb2b.net/
  • Registrirajte se, izradite kratki profil svoje tvrtke te napišite što nudite, odnosno što tražite
  • Istražite profile drugih tvrtki koje sudjeluju na gospodarskim susretima i zabilježite one koje su vam interesantni
  • Započnite dogovarati sastanke
  • Nekoliko dana prije događanja dobit ćete vlastiti raspored sastanaka
  • Tijekom događanja upoznat ćete potencijalne poslovne partnere

Više informacija na http://cro-bel2017.talkb2b.net/ . Prijave su otvorene do 18. rujna 2017., a sudjelovanje na događanju je besplatno.

Četvrtak, 19. listopada,
U Bruxellesu se održava veliko događanje namijenjeno tvrtkama iz IT sektoraDigital First 2017. Hrvatska gospodarska komora organizirat će zajednički posjet zainteresiranih hrvatskih tvrtki navedenom događanju. Cijena ulaznice za Digital First 2017 je 20 EUR, a za ranu prijavu 10 EUR.

Za hrvatske tvrtke iz sektora hrane i pića Hrvatska gospodarska komora 19. listopada organizira obilazak trgovina najznačajnijih trgovačkih lanaca u Belgiji (Store Check).

Za više informacija obratite se:

HRVATSKA GOSPODARSKA KOMORA
Sektor za međunarodne poslove i EU
Andrea Petrić, viša stručna suradnica
Tel: 01 4561 784
E-mail: apetric@hgk.hr