Kako proširiti posao na njemačko tržište – Radionica – STEP RI, 2. Listopada 2018.

Zanima vas širenje poslovanja na njemačko tržište, a poslujete u domeni zdravstva, inovacija u zdravstvu ili digitaliziranih rješenja u zdravstvu?

STEP RI organizira radionicu u sklopu Interreg Central Europe projekta digitalLIFE4CE – Kako proširiti poslovanje na njemačko tržište. Radionica će se održati 02.10.2018., u STEP RI, s početkom u 13:30h.

Radionicu će održati Rebecca Winter (VFG Leipzig ), partnerica na projektu digitalLIFE4CE. VFG Leipzig institucija je za promicanje zdravstvene ekonomije saksonske regije u Njemačkoj (https://www.med-in-leipzig.de/) . Kao organizacija, glavna domena djelovanja uključuje pružanje potpore start up zajednici iz područja eZdravlja, ali i zrelim tvrtkama, kako bi svoje proizvode ili usluge lansirali na tržište ili u zdravstveni sustav.

Radionica je namjenjena svima iz područje zdravstva, digitalizacije u zdravstvu i inovacija u zdravstvu, koji žele internacionalizirati svoje poslovanje.

Napomena: Radionica se izvodi na engleskom jeziku.

Sadržaj:

Sadržaj

STEP RI znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci zahvaljujući projektu digitalLIFE4CE  (http://www.step.uniri.hr/portfolio/digitallife4ce/) organizira ovu radionicu. Glavni cilj projekta jest učiniti središnju Europu zonom izvrsnosti za razvoj i primjenu digitalno integriranih sustava u zdravstvu. Stvaranje prilagodljivih i na rješenje orijentiranih modela suradnje omogućit će stvaranje novih digitalnih rješenja za zdravstvo kroz povezivanje i prenošenje inovacija između zdravstvenih institucija, poslovne i znanstvene zajednice.


Prijavite se na radionicu Kako proširiti posao na njemačko tržište – prijave su zatvorene

NAPOMENA: Osobni podaci koji se prikupljaju prilikom prijava na radionice koriste se isključivo u svrhe slanja obavijesti o radionici te isti neće biti ustupljeni trećim stranama. Za više informacija pročitajte naša Pravila privatnosti.

Za sva pitanja vezana za edukaciju obratite nam se na step-ri@uniri.hr