Prezentacija projekta UNIverzI-JA-DA – Step Ri, 21. Rujan 2015.

Step Ri znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci vas poziva na prezentaciju projekta UNIverzI-JA-DA, koja će se održati dana 21.09.2015. u 11h u prostorima Step Ri-a, Radmile Matejčić 10, Rijeka, dvorana na 1. katu.

Projektom UNIverzI-JA-DA se, putem Mreže studentskih poduzetničkih inkubatora (MSPI), dodjeljuju financijska sredstva najboljim studentskim projektima u rješavanju otvorenih pitanja tijekom održavanja Europskih sveučilišnih igara u Zagrebu i Rijeci u srpnju 2016. godine. Rok za prijavu je 31. listopada 2015.

Traže se četiri pobjednička projekta  iz tri kategorije:  Mobilna aplikacija ,Turistička promocija hrvatske kulture i sporta te Urbani Zagreb.

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) sve studentske timove finaliste (9 timova) nagrađuje sa 10.000 kn.

Ministarstvo turizma RH financira realizaciju dvaju pobjedničkih projekata iz kategorije turistička promocija hrvatske kulture i sporta u iznosu od 200.000 kn.

Grad Zagreb za realizaciju pobjedničkog rješenja u kategoriji Urbani Zagreb izdvaja 70 tisuća kuna.

Udruga Europske sveučilišne igre Zagreb-Rijeka 2016 osmišljava zadatak u kategoriji mobilne aplikacije, daje sve potrebne vizuale te će se sva pobjednička rješenja  koristiti tijekom ESI2016.

Predviđeno trajanje prezentacije je od 11 do 12h.

Ime i prezime

Vaša e-adresa (e-mail)

Kontakt telefon