Projekt digitalLIFE4CE – Novosti – Peto izdanje

U sklopu petog izdanja Novosti na projektu digitalLIFE4CE upoznajemo vas s najnovijim aktivnostima u sklopu projekta, vezanim za poticanje inovacija u domeni digitalnih rješenja u zdravstvu.

Nova godina započela je vrlo uspješno za naš projekt. U prethodnoj godini nastavili smo raditi na temeljima za naš sljedeći veliki izazov: stvaranje 7 Centara izvrsnosti u domeni digitalnog zdravstva Središnje Europe – Central European Digital Healthcare Excellence Hot Spots (CEDHES).

Ovi Centri izvrsnosti predstavljaju jedan od većih izazova digitalLIFE4CE projekta, budući da svaki partner u svojoj regiji doprinosi poticanju razvoja inovacija u integriranim rješenjima u zdravstvu. Kako bi još i bolje povezali našu transnacionalnu suradnju, također intenzivno radimo na razvoju Centara izvrsnosti u partnerskim regijama.

Ovdje možete pročitati rezime naših aktivnosti sažet od strane voditelja projekta – Fakulteta primijenjenih znanosti Burgenland. Također, u nastavku možete saznati detalje istaknutih aktivnosti u sklopu projekta:

Osim toga, možete naš projekt pratiti i na Twitteru.

PS: Za više informacija kontaktirajte nas na digitallife@uniri.hr