Promocija knjige Borisa Vukića “Osnivači, nasljednici, menadžeri” – STEP RI, 22. Svibnja 2019.

STEP RI znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci vas poziva na promociju knjige Borisa Vukića „Osnivači, nasljednici, menadžeri“ koja će se održati u srijedu, 22.5.2019. od 11-13 sati.

Boris Vukić partner je i jedan od osnivača Adizes Southeast Europe (ASEE) te Senior Associate Adizes Institute USA na kojem je 1995. godine certificiran za vođenje organizacijskih promjena. U prijenosu s osnivača na nasljednike savjetovao je više od stotinu tvrtki. U svojoj knjizi autor govori o aktualnoj problematici prijenosa poslovanja poduzeća nastalih 1990-ih na nove generacije, naglašavajući pritom važnost pripreme osnivača, nasljednika, obitelji i poduzeća za uspješan prijenos poslovanja.

U sklopu promocije knjige, Boris Vukić održat će predavanje na temu izazova nasljeđivanja obiteljskih poduzeća, nakon čega će kroz panel diskusiju o izazovima prijenosa poslovanja svoje iskustvo i razmišljanja iznijeti poduzetnici:

  • Boris Popović, suosnivač i suvlasnik poduzeća Alarm automatika d.o.o.
  • Helena Zambelli, vlasnica i osnivačica kemijske čistionice Super 24
  • Maša Smokrović, suvlasnica i ravnateljica Ustanove za zdravstvenu njegu i rehabilitaciju „Helena Smokrović“

Panel diskusiju će moderirati Manuela Tašler, zamjenica glavnog urednika poslovnog tjednika Lider.

Promocija knjige otvorena je za javnost, te se na sudjelovanje pozivaju poduzetnici, predstavnici udruženja poduzetnika i poduzetničkih potpornih institucija i medija.

Iz recenzije… „Boris Vukić ima rijedak dar da o vrlo ozbiljnim temama govori / piše vrlo duhovito i zabavno. U ovoj knjizi govori o tome kako sačuvati tvrtke i radna mjesta za nove naraštaje te im omogućiti da dalje rastu i razvijaju se bez prevelikih potresa, što su izuzetno značajne teme za društvo u cjelini.“

Boris Popović, suvlasnik i direktor poduzeća Alarm automatika