Program besplatnog savjetovanja „Financije za poduzetnike i početnike“

Treba vam pomoć da svoju poslovnu ideju ili startup pretvorite u održiv i uspješan posao. Želite razraditi strategiju razvoja poslovanja, a ne znate od kuda krenuti?

STEP RI znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci provodi program besplatnog savjetovanja kroz projekt „Financije za poduzetnike i početnike“ koji je usmjeren na poticanje osnivanja novih poduzeća i povećanje preživljavanja postojećih poduzeća.

Projekt „Financije za poduzetnike i početnike“ financiran je iz „Programa provedbe mjera ruralnog razvoja Primorsko-goranske županije za razdoblje 2017.-2020.“ za razvoj malog gospodarstva u 2019. godini, mjera 3.1.1. „Stjecanje znanja i vještina za nezaposlene osobe, poduzetnike početnike te ostale poduzetnike i stručne kadrove u gospodarstvu“, koji je usmjeren na podizanje razine poduzetničkih znanja i vještina, jačanje konkurentskih sposobnosti poduzetnika i obrtnika s područja Primorsko-goranske županije, poticanje rasta i razvoja dionika malog gospodarstva, posebno u ruralnim područjima.

Program besplatnog savjetovanja je namijenjen pojedincima i timovima s idejom za pokretanje novog posla kao i onima koji su već osnovali poduzeće, ali žele unaprijediti svoje poslovanje uvođenjem novih proizvoda ili usluga.

STEP RI će odabrati 7 projekata te će svaki ostvariti pravo na 9h besplatnog savjetovanja iz područja:

  • pokretanja i vođenja poslovanja (pravni i knjigovodstveni okvir)
  • poslovnog planiranja
  • stvaranja održivog poslovnog modela
  • određivanja cijene
  • definiranja pravca razvoja poduzetnika

Kriterij odabira projekta su: motivacija i zrelost poslovne ideje.

Prijave na program se primaju od 9. do 19. rujna 2019. popunjavanjem prijavnice na poveznici. Usluge savjetovanja se isporučuju u razdoblju od 23. rujna do 31. listopada 2019. godine.

STEP+PGŽ