Startup Europe Awards i Poduzetničke ćakule – Inovacije – Hrvatska plodno tlo? – Klub Bačva, Rijeka, 19. Siječnja 2018.

STEP RI vas poziva na predstavljanje pobjedničkih projekata Startup Europe Awards 2017 te Poduzetničke ćakule* na temu „ Inovacije – Hrvatska plodno tlo?“ koje će se održati 19. siječnja u 18h u Klubu Bačva (Dolac 8, Rijeka). Nakon samog panela održati će se neformalno druženje uz acoustic svirku.

Startup Europe Awards (SEUA) inicijativa je “Finniva” fondacije s ciljem nagrađivanja startupa na lokalnoj, regionalnoj, nacionalnoj i europskoj razini s naglaskom na suradnji različitih dionika europskog ekosistema , kako bi se pružila podrška mladim poduzetnicima i onima koji to tek postaju.

Glavni organizatori riječkog događaja su Visoka poslovna škola PAR u suradnji s Odjelom za poduzetništvo Grada Rijeke (Startup Inkubator Rijeka) i Silos – om.

Panelisti:
– Gordana Nikolić – Visoka poslovna škola “PAR”
– Sven Maričić – Medicinski fakultet Sveučilišta u Rijeci
– Damir Medved – Ericsson Nikola Tesla

Moderator:
– Monika Injac

Raspored:
– 18:00 – okupljanje gostiju
– 18:30 – predstavljanje pobjedničkih projekata SEUA 2017
– 19:00 – početak panela
– 19:45 – Q & A
– 20:00 – završetak panela, nastavak druženja uz acoustic svirku

Dodatne informacije na https://www.facebook.com/events/656214664768168/?active_tab=about

*Poduzetničke ćakule su mjesečno neformalno druženje poduzetnika, ulagača, savjetnika i drugih koje zanima tematika poduzetništva i osobnog razvoja putem kojeg se želi stvoriti prilika poduzetnicima da na uspješnim primjerima prošire svoje znanje te prikupe savjete kojima pozitivno mogu utjecati na razvoj vlastitog poslovanja kao i uputiti mlade da krenu u svijet poduzetništva. U pravilu se održavaju zadnji tjedan u mjesecu u trajanju od 2 sata formalnog dijela sa govornicima te neformalnog dijela networkinga bez određenog trajanja.