Što s poduzećem nakon umirovljenja vlasnika: prepustiti ga djeci, prodati ili nešto treće? – Forum – Step Ri, 6. Ožujka 2018.

STEP RI znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci u suradnji s  CEPOR – Centar za politiku razvoja malih i srednjih poduzeća i poduzetništva Vas poziva na forum na temu obiteljskih poduzeća i prijenosa poslovanja: Što s poduzećem nakon umirovljenja vlasnika:  prepustiti ga djeci, prodati ili nešto treće? koji će se održati 6. ožujka 2018. s početkom u 10.00h, u prostorima STEPa RI.

Cilj Foruma je pružiti korisne informacije vlasnicima poduzeća o pitanju prijenosa poslovanja nakon odlaska u mirovinu.

Kako odabrati najbolje rješenje i kada započeti proces prijenosa poslovanja samo su neke od tema Foruma o kojima će govoriti: Maša Smokrović, ravnateljica Ustanove za zdravstvenu njegu i rehabilitaciju u kući »Helena Smokrović«, Igor Borovac, druga generacija u obiteljskom poduzeću, Boris Popović, osnivač i predsjednik Uprave Alarm automatika d.o.o. te Hrvoje Budak, direktor Regije za poslovanje s pravnim subjektima, Raiffeisenbank Austria d.d.

Na Forumu će biti distribuirana publikacija Izazovi prijenosa poslovanja malih i srednjih poduzeća autorica Petre Mezulić Juric i Mirele Alpeze.

Program Foruma možete pronaći na poveznici.

Sudjelovanje se ne naplaćuje zahvaljujući financijskoj potpori EFSE DF –  European Fund for Southeast Europe – Development Facility, sponzorstvu Raiffeisenbank Austria d.d. i pokroviteljstvu Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta. Akademski partner Foruma je Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci.

Za sudjelovanje je obvezna prijava a prijaviti se možete putem poveznice.