Program razvoja usluga u proizvodnim poduzećima u okviru projekta THINGS+ – Informativna prezentacija – Step Ri, 21. Veljače i Zagreb, 22. Veljače 2019.

STEP RI znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci je objavio javni poziv za iskaz interesa za sudjelovanje u šestomjesečnom programu interaktivnih radionica, edukacija i savjetovanja usmjerenog na razvoj usluga u proizvodnim poduzećima.

Povodom objave javnog poziva, pozivamo sve zainteresirane da se prijave na informativne prezentacije programa koje će se održati:

  • 21.02.2019 u Rijeci s početkom u 11:00h u STEP RI d.o.o. (Radmile Matejčić 10, Rijeka)
  • 22.02.2019 u Zagrebu s početkom u 11:00h u prostorijama Zagrebačkog inovacijskog centra (Av. Dubrovnik 15, Zagrebački Velesajam, Paviljon 12, 1.kat).

Prijaviti se na prezentaciju u Rijeci možete putem obrasca pri dnu stranice.

Prijaviti se za prezentaciju u Zagrebu možete putem sljedeće e-mail adrese: mario.vukelic@uniri.hr. Rok za prijavu je 21.02.2019 do 12,00h.

Program je namijenjen malim i srednjim poduzećima koja žele inovativnim uslugama nadopuniti svoju ponudu i podići vrijednost svojih proizvoda, što može rezultirati većim prihodima, manjim rizikom poslovanja, povoljnijom strukturom troškova, većom vrijednosti ponude te izlaskom na nova tržišta.

Mala i srednja poduzeća koja će sudjelovati u programu će:

  • imati podršku stručnjaka prilikom razvoja novih usluga
  • proći strukturiran i jasno definiran program radionica, edukacija i savjetovanja
  • razviti nove usluge koje će biti dodatak ili potpuni supstitut postojećoj ponudi proizvoda
  • unaprijediti svoje poslovanje uz korištenje vlastitih ljudskih resursa, u kratkom vremenskom periodu i s minimalnim ulaganjima i dodatnim troškovima.

Sudjelovanje u programu je besplatno, odnosno poduzeća će dobiti nefinancijsku (de minimis) potporu u vrijednosti 19.200,00 kn po poduzeću, a broj polaznika je ograničen.

Više informacija možete naći na: http://www.step.uniri.hr/portfolio/things-plus/


 

Prijavite se na predstavljanje Programa razvoja usluga u proizvodnim poduzećima – prijave su otvorene

Datum i vrijeme održavanja: 21.2.2019. u 11,00h
Mjesto održavanja: STEP RI znanstveno-tehnologijski park – učionica na prvom katu
Trajanje: od 11,00 do 13,00h
Rok za prijavu: 20.2.2019. do 12,00h
Kotizacija: NE PLAĆA SE (financirano iz projekta Things+)

Ime i prezime

Vaša e-adresa (e-mail)

Kontakt telefon

Poduzeće

Funkcija

NAPOMENA: Osobni podaci koji se prikupljaju prilikom prijava na prezentaciju koriste se isključivo u svrhe slanja obavijesti o prezentaciji i, nakon održane radionice, u svrhu dostavljanja materijala s prezentacije, te isti neće biti ustupljeni trećim stranama.