Fundraising for NGOs and building financial (self)suistainability – Radionica – Step Ri, 23. Rujna 2019.

Pripadate neprofitnom sektoru i zanima vas kako si osigurati sredstva za opstanak, a možda biste htjeli saznati i koji su sve načini kojima možete sami osigurati svoj financijski opstanak? Ako je odgovor potvrdan svakako navratite u STEP RI 23. rujna na radionicu/predavanje – „Fundraising for NGOs and building financial (self)suistainability“ koje će održati Brian Starr iz američke organizacije YWCA Metropolitan Chicago.

Rezultat je ovo suradnje STEP RI znanstveno-tehnologijskog parka Sveučilišta u Rijeci i čikaške organizacije World Chicago, u sklopu programa Professional Fellows.

Brian Starr predstavnik je organizacije YWCA Metropolitan Chicago, čija je misija društvena inkluzija marginaliziranih skupina, što uključuje povezivanje s tržištem rada, osnaživanje (nezaposlenih) žena, osnaživanje onih društvenih grupa koji su isključene iz društvenih tokova, iz različitih razloga koji uključuju neimaštinu, zlostavljanja, i druge nepovoljne životne okolnosti. Osim toga, budući da sama organizacija YWCA spada u domenu neprofitnog sektora, Brian Starr će prenijeti svoja iskustva o tome kako dolaze do financijskih sredstava i kako rade na financijskoj (samo)održivosti.

Broj polaznika je ograničen, a prethodna prijava jer obavezna. Predavanje će se održati na engleskom jeziku.


 

Prijavite se na radionicu Fundraising for NGOs and building financial (self)suistainability – prijave su zatvorene

 

NAPOMENA: Osobni podaci koji se prikupljaju prilikom prijava na radionice koriste se isključivo u svrhe slanja obavijesti o radionici te isti neće biti ustupljeni trećim stranama. Za više informacija pročitajte naša Pravila privatnosti.