Info dan – Zaklada FIPRO – Step Ri, 4. Srpnja 2017.

STEP RI znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci  i Zaklada FIPRO pozivaju vas na INFO dan – dodjela nepovratnih subvencija temeljem mjere Sufinanciranje razvoja komercijalizacije inovativnog proizvoda ili usluga.

TKO?

Grad Rijeka i Zaklada FIPRO objavili su javni poziv, a g. Neven Tamarut, direktor za razvoj poslovanja u STEP RI prezentira bitne odredbe poziva te pojašnjava kriterije za dodjelu sredstva poduzetnicima na području grada Rijeke.

ŠTO?

Bespovratna sredstva koja se usmjeravaju pravnim osobama za komercijalizaciju novog ili značajno poboljšanog koncepta proizvoda ili usluge koji imaju tržišni potencijal u najnižem iznosu od 35.000,00 do najvišeg iznosa od 50.000,00 kuna po pojedinom projektu i taj iznos predstavlja 80% svih troškova (bez PDV-a).

ZAŠTO?

Radi stvaranja ili povećanja konkurentnosti poduzeća.

GDJE I KAD?

U zgradi STEP RI znanstveno – tehnologijskog parka Sveučilišta u Rijeci (Kampus na Trsatu), prvi kat dvorana 107, ul. Radmile Matejčić 10, Rijeka i to dana 4. srpnja 2017 u 9,30 sati (trajanje oko 45 min)

KOME JE NAMIJENJENO?

Subjektima malog gospodarstva utvrđenih Zakonom o poticanju razvoja malog gospodarstva sa sjedištem na području grada Rijeke i fizičkim osobama – nositeljima inovativnih ideja koji su spremni registrirati gospodarsku djelatnost na način da im sjedište bude na području grada Rijeke.

Više o natječaju/pozivu može se pogledati na mrežnim stranicama: http://fipro.hr/

Detaljnije informacije u vezi organizacije info dana uputiti na:  051 265 963

Prijavite se na Info dan – prijave su zatvorene