t. +385 (0)51 265 961    e-mail step-ri@uniri.hr      Hrvatski | English

Znanost

Znanstvenik ste i želite od svoje znanstvene spoznaje ili otkrića stvoriti inovativan proizvod ili uslugu te ju ponuditi tržištu? Tražite poduzeća koja bi zanimala vaša inovacija ili želite pokrenuti vlastito poduzeće?

Step Ri znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci članovima Sveučilišne zajednice pruža potporu kod tržišne primjene spoznaja i otkrića, njihova licenciranja te razvoja proizvoda i usluga temeljenih na njima. Pomoći ćemo vam i pokrenuti startup poduzeća, bez obzira na to želite li u poduzetništvo krenuti samostalno ili u suradnji sa Sveučilištem.

Kao mjesto povezivanja znanosti i gospodarstva, Step Ri je najbolje polazište za pronalaženje partnera u gospodarstvu koji imaju potrebu za znanjem i istraživačko-analitičkim kapacitetom Sveučilišta.

Sveučilište u Rijeci i njegove sastavnice raspolažu vrijednom, visokosofisticiranom opremom koja je nedovoljno dostupna široj akademskoj zajednici kao i potencijalnim korisnicima iz poduzetništva. Stoga vas pozivamo da se uključite u naš projekt komercijalizacije postojećih znanja i opreme te time pridonesete povećanju konkurentnosti hrvatskoga gospodarstva.

Za više informacija javite nam se telefonom na 051 265 961 ili e-porukom na step-ri@uniri.hr.

Back to Top