Pravila privatnosti

Step Ri znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci d.o.o. (Step Ri) zalaže se za poštivanje vaše privatnosti i zaštitu osobnih podataka u skladu s Uredbom (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i vijeća o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka (Opća uredba o zaštiti osobnih podataka) i Zakonom o provedbi Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka (Narodne novine 42/2018). Step Ri kontrolira sve osobne podatke koji su nam dostavljeni te je odgovoran za njihovu pohranu i obradu na pošten, zakonit, siguran i transparentan način.

Korištenje internetske stranice i upotreba kolačića (cookies)

Kako bi internetska stranica radila ispravno te kako bi ju se moglo unaprjeđivati u svrhu poboljšanja vašeg iskustva pregledavanja, naš poslužitelj globalne mreže na vaše računalo ili mobilni uređaj postavlja jako male tekstualne datoteke, tzv. kolačiće (cookies).

Neophodni kolačići

Neophodni kolačići ili kolačići prve strane su oni koje postavljaju internetske stranice koje posjećujete i samo ih te internetske stranice mogu pročitati. Mogu biti privremeni ili trajni. Privremeni kolačići (tzv. kolačići sesije) automatski se brišu s vašeg uređaja u trenutku kad napustite naše stranice, odnosno na kraju sesije. Trajne kolačiće koristimo da bi npr. sačuvali vaše postavke kolačića – to nam omogućuje da vaš pristanak za korištenje kolačića tražimo svakih 180 dana umjesto svaki put kad ponovo posjetite naše internetske stranice.

Nemate mogućnost odbiti korištenje neophodnih kolačića, jer to utječe na funkcionalnost i mogućnost pregledavanja naše internetske stranice.

Kolačići trećih strana

Naša internetska stranica koristi Google Analytics za prikupljanje anonimnih, statističkih podataka kojima možemo mjeriti kako se korisnici kreću po našim stranicama i kakva je njihova interakcija sa sadržajem stranica.

Imate pravo odbiti korištenje kolačića trećih strana, a omogućivanjem ovih kolačića pomažete nam u poboljšanju naše internetske stranice.

Korištenje newslettera

Prijavom na naš newsletter dajete nam pristanak da vašu e-mail adresu koristimo kako bi vas obavještavali o nadolazećim edukacijama i događanjima. Na ovaj način dobivenu e-mail adresu, Step Ri neće koristiti ni u jednu drugu svrhu te je ni na koji način učiniti dostupnom trećim pravnim ili fizičkim osobama.

Odjavom s liste u svakom trenutku možete trajno obrisati svoju e-mail adresu s naše liste te time i povući pristanak za njeno korištenje u navedene svrhe. Odjava je moguća putem poveznice u newsletteru ili na e-mail step-ri@uniri.hr.

Prikupljanje, obrada i pohrana vaših osobnih podataka

Koje osobne podatke prikupljamo i pohranjujemo?

Prikupljamo i pohranjujemo vaše osobne podatke za potrebe provedbe programa i pružanja naših usluga, a to mogu biti: vaše ime i prezime, e-mail adresa, broj telefona, adresa stanovanja, stručna sprema, stanje zaposlenosti, organizacija u kojoj ste zaposleni, stupanj znanja stranog jezika te podaci o osobnim vještinama i kompetencijama.

Dostavom podataka i informacija jamčite da su točni te da ste u cijelosti suglasni s našim Pravilima privatnosti i u njoj navedenim uvjetima.

Step Ri ne prikuplja niti obrađuje posebne kategorije osobnih podataka.

Zašto trebamo vaše osobne podatke?

Vaše osobne podatke prikupljamo i obrađujemo kako bi vam mogli pružiti uslugu za koju se prijavljujete. To uključuje: provedbu selekcijskih postupaka, organizaciju i izvođenje edukacija, pružanje usluge poslovnog savjetovanja i mentoriranja, organizaciju događanja i drugih aktivnosti koje su dio programa za koji se prijavljujete. Također, koristit ćemo ih za komunikaciju s prijaviteljima i sudionicima programa što uključuje i slanje obavijesti o komplementarnim programima i edukacijama.

S kime dijelimo vaše osobne podatke?

Prijavitelji i sudionici programa podnošenjem prijave prihvaćaju da se njihovi osobni podaci stave na raspolaganje poduzećima partnerima u programu, njihovim predstavnicima i drugim fizičkim osobama koje sudjeluju u organizaciji i provođenju programa. Step Ri će im ukazati na činjenicu da se ti osobni podaci ne mogu koristiti ni u jednu drugu svrhu osim za onu koju su prikupljeni, kao i na potrebu čuvanja povjerljivosti dobivenih osobnih podataka.

Step Ri ne obrađuje vaše osobne podatke u svrhu marketinga, niti vaše osobne podatke koristi u bilo koju drugu komercijalnu svrhu – ne prodajemo, ne iznajmljujemo, ne otkrivamo i ne stavljamo ih na raspolaganje trećim pravnim ili fizičkim osobama.

Koliko dugo ih zadržavamo?

Vaši osobni podaci bit će pohranjeni do petnaest godina nakon završetka programa za potrebu kojeg su prikupljeni. Iznimno, e-mail adresa prikupljena radi uključivanja na listu za newsletter pohranjuje se trajno, sve do trenutka vaše odjave s liste.

Vaša prava u vezi osobnih podataka

Kao nositelj podataka imate pravo u bilo kojem trenutku zatražiti pristup, ispravak ili brisanje vaših osobnih podataka te ograničiti ili se suprotstaviti određenim vrstama njihove obrade. Svatko tko smatra da mu je povrijeđeno neko pravo zajamčeno Zakonom o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka i Općom uredbom o zaštiti podataka, može podnijeti zahtjev za utvrđivanje povrede prava Agenciji za zaštitu osobnih podataka www.azop.hr.

Za dodatne informacije u vezi zaštite i korištenja vaših osobnih podataka pošaljite upit

Prijava na webinar

Osnove pokretanja web shopa

Slanjem ove prijave dajete nam suglasnost da vaše osobne podatke koristimo u skladu s Pravilima privatnosti.

Broj mjesta je ograničen. Bit ćete pravovremeno obaviješteni o prihvaćanju prijave.

Prijava na webinar

Osnove pokretanja web shopa

Slanjem ove prijave dajete nam suglasnost da vaše osobne podatke koristimo u skladu s Pravilima privatnosti.

Rok za prijavu: 3. 6. 2020. do 12 h ili do popunjavanja mjesta

Kotizacija: NE PLAĆA SE (financirano iz projekta EEN)

NAPOMENA:

Broj mjesta je ograničen. Bit ćete pravovremeno obaviješteni o prihvaćanju prijave.

Prilikom zaprimanja prijava vodit će se računa je li seminar namijenjen prijavitelju. Prijava drugog djelatnika iz iste tvrtke moguća je u slučaju preostalih mjesta.

Prijava na prezentaciju

Europska poduzetnička mreža EEN

Slanjem ove prijave dajete nam suglasnost da vaše osobne podatke koristimo u skladu s Pravilima privatnosti.

Rok za prijavu: 8. 6. 2020. do 12 h ili do popunjavanja mjesta

Kotizacija: NE PLAĆA SE (financirano iz projekta EEN)

NAPOMENA:

Broj mjesta je ograničen. Bit ćete pravovremeno obaviješteni o prihvaćanju prijave.

Prilikom zaprimanja prijava vodit će se računa je li seminar namijenjen prijavitelju. Prijava drugog djelatnika iz iste tvrtke moguća je u slučaju preostalih mjesta.

Prijava na webinar

Osnove pokretanja web shopa

Slanjem ove prijave dajete nam suglasnost da vaše osobne podatke koristimo u skladu s Pravilima privatnosti.

Broj mjesta je ograničen. Bit ćete pravovremeno obaviješteni o prihvaćanju prijave.

Step Ri programi podrške
za poduzetnike početnike i startupe

Iskaz interesa

Slanjem ovog obrasca dajete nam suglasnost da vaše osobne podatke koristimo u skladu s Pravilima privatnosti.

Informacije koje s nama podijelite omogućit će nam početnu procjenu vaše ideje što je uvjet za pokretanje postupka ulaska u program.

Važno: u ovom koraku nemojte nam razotkrivati povjerljive informacije koje mogu biti predmet patentne zaštite.

Na temelju vaših odgovora želimo razumjeti:

  • Koje proizvode i/ili usluge želite ponuditi?
  • Što je inovativno u vašoj ideji (u usporedbi s konkurencijom / postojećim rješenjima)?
  • Tko bi i zašto kupio ili koristio vaš proizvod ili uslugu?
  • Kako planirate privući kupce i korisnike i uvjeriti ih da rješavate njihov problem?
  • Koja znanja i kompetencije važna za razvoj i provedbu vaše ideje imate? Nedostaju li vam neka znanja i kompetencije?